Algemeen

Hoe werkt het eigenlijk? Kan ik aangeven wat ik nodig heb en wordt het dan voor mij geregeld?

-         Dit platform is bedoeld voor mensen die zelf de regie willen houden, die zelf hun zorgvragers of zorgondersteuners willen uitkiezen. Je kunt in de advertenties dus zelf je mantelzorvrager of mantelzorgondersteuner zoeken. 

Waar is de whats app button op de homepage voor bedoeld?

-         De whats app button is er om snel en makkelijk contact te hebben met de klantenservice. Je kunt al je vragen stellen via whats app. Het is echter niet bedoeld om aan te geven waar je naar op zoek bent of om contact te maken met de eigenaar van de advertentie. Daar is de chatfunctie voor bedoeld. De chatfunctie vind je bij de advertentie. 

 

 

Account/profiel aanmaken

Hoe maak ik een account aan?

-         Rechtsboven aan de pagina staan altijd 2 buttons. Op de meest rechtse staat Account maken. Als je daar op klikt, dan wijst het zich vanzelf. 

Waarom moet ik een account aanmaken

-          Als je een account aanmaakt, dan kun je meer gebruik maken van de mogelijkheden van onze site. Je kunt advertenties van anderen bekijken, zelf een gratis of betaalde advertentie plaatsen, bewerken en verwijderen, je kunt je profiel invullen en je kunt toegang tot de chatfunctie kopen. 

Kost het geld om een account aan te maken?

-          Nee. Het maken van een account kost geen geld. Je zit ook nergens aan vast en bent tot niks verplicht.

Hoe oud moet ik zijn om een account aan te mogen maken?

-          Je moet 16 jaar oud zijn om een account aan te mogen maken op de site. Ben je onder de 18? Dan moet je toestemming van je ouders/wettelijke vertegenwoordiger hebben om een account aan te mogen maken.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

-          Geen paniek, klik op de button ‘inloggen’ rechtsboven aan de homepagina, Dan staat er in het linker blok onderaan een button met ‘wachtwoord vergeten’. Daar klik je op. Vul je e-mailadres in en klik op ‘aanvragen’. Je krijgt een e-mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Hoe werk ik mijn persoonlijke gegevens bij?

-          Als je bent ingelogd, dan staat je naam in een button rechts bovenaan de pagina. Je klikt daarop en daarna op ‘Mijn profiel bewerken en aanvullen’. Je kunt daar je gegevens wijzigen. Ook kun je daar je e-mailadres en wachtwoord veranderen. 

Zien mensen mijn persoonlijke informatie?

-          Andere mensen zien alleen je voornaam, leeftijd en of je een man of een vrouw bent. De rest van je persoonlijke gegevens staan wel op de site, maar dat kan alleen jij zien en wij. Als je contact maakt met een mantelzorgvrager of een mantelzorgondersteuner, dan moet je dat via de chatfuntie doen. Hiermee willen we voorkomen dat klanten lastig gevallen worden of ongevraagd opgezocht worden op Facebook of andere social media. Wees voorzichtig met het geven van je contactgegevens. Het is in een gratis advertentie niet toegestaan om je contactgegevens in de advertentie of in de advertentietitel te zetten. Als je een betaalde advertentie plaatst dan kun je wel uw contactgegevens en/of bedrijfsgegevens in de advertentie plaatsen. 

Waarom kan ik mijn profiel invullen?

-          Wij vinden het belangrijk dat onze site transparant is. Daar hoort bij dat mensen weten met wie ze te maken hebben. Daarom willen wij graag dat mensen hun profiel zo compleet mogelijk invullen om verassingen zo veel mogelijk te voorkomen. Vergeet niet uw diploma's er bij te vermelden met name als je je opgeeft als mantelzorgondersteuner in de catgorie volwassenen met een zorgvraag of zorgintensieve kinderen!

Waarom kan ik mijn profiel niet opslaan?

-          Er zijn een aantal velden verplicht om in te vullen. Waarschijnlijk zijn deze niet allemaal ingevuld. Kijk ze nog een keertje na. Blijf je deze melding houden, neem dan contact op met onze klantenservice door middel van de whats-app button op de homepage of via het contactformulier. 

Waarom is mijn foto niet goedgekeurd?

-          Regelmatig kijken wij de profielfoto's na die klanten geplaatst hebben. Wij vinden het belangrijk dat u weet met wie je te maken hebt. Als er bijvoorbeeld bedrijfsgegevens op de foto staan bij een gratis advertentie dan vragen wij je een andere foto te plaatsen. 

Hoe voeg ik een profielfoto of een diploma/certificaat aan mijn profiel toe?

-          De profielfoto kun je toevoegen op je dashboard. Aan de rechterkant is een button waar op staat ‘bestand kiezen’. Als je daarop klikt, kun je vanaf je eigen computer een foto kiezen. Als je die gekozen hebt, klik je op ‘verzenden’. Je foto wordt dan zichtbaar aan de linkerkant.

-          Een diploma of CV kun je toevoegen als je op de pagina ‘Mijn profiel bewerken’ klikt. Als je bij de vraag 'Relevante diploma's' ja hebt gezegd, dan popt er een nieuwe vraag op. Daar kun je klikken op ‘bestand toevoegen’ en ook hier kun je dan vanaf je eigen computer het bestand uploaden. 

Hoe verander ik mijn status als mantelzorgvrager of mantelzorgondersteuner?

-           Als je zowel als mantelzorgondersteuner, als mantelzorgvrager een account wilt aanmaken, dan moet je dat doen met 2 verschillende emailadressen. Wil je wisselen van status, neem dan contact met ons op. 

Hoe sluit ik mijn account?

-            Je kunt contact opnemen met de klantenservice door het contactformulier in te vullen. Als je daarin aangeeft dat je jouw account wil sluiten dan verwijderen we jouw account. Dit is onherroepelijk en wij kunnen dit niet herstellen. Je kunt wel opnieuw een nieuw account aanmaken met uw emailadres. 

 

 

Zorgverleners en zorgvragers

Wanneer kan ik het profiel van een andere klant bekijken?.

-          Bij het invullen van je profiel kun je er voor kiezen om je profiel openbaar te zetten of niet. Als je jouw profiel openbaar zet dan kan een ander jouw profiel bekijken. 

Kan ik (voor) meerdere (categorieën) advertenties zetten?

-          Ja, je kunt zoveel advertenties zetten als je wilt en voor verschillende categorieën. Het is voor een mantelzorgvrager misschien wel prettig dat ze voor een aantal zaken dezelfde mantelzorgondersteuner kunnen vragen. Het is aan te raden om dit in je beschrijving duidelijk aan te geven. Let wel: voor de categoriën volwassenen met een zorgvraag en zorgintensieve kinderen, moet je soms wel diploma’s kunnen laten zien.

Is het invullen van een profiel nu echt zo belangrijk?

-          Het antwoord is ja. In eerste instantie wordt er gekeken naar de advertenties. Als de advertentie bevalt, dan wil men graag weten wie je bent, hoe je er uitziet en wat je vraagt of te bieden hebt. Daarom raden wij aan je profiel steeds up-to-date te houden.

Wat is het voordeel van het plaatsen van een advertentie?

-          Met het plaatsen van een advertentie ben je zichtbaar voor anderen en vindbaar. Zonder advertentie kun je alleen reageren op anderen (als je toegang tot de chatfunctie hebt gekocht) en kunnen anderen je niet vinden. Je kunt laten zien wat je te bieden hebt, of wat je zoekt

Hoe maak ik contact met iemand die een advertentie heeft gezet?

-          Als je op een advertentie klikt dan zie je daar onder 'reageren' staan. Als je daarop klikt kun je chatten met degene die de advertentie heeft gezet. Je moet hiervoor wel toegang tot de chatfunctie hebben. Als degene met wie je chat, geen toegang tot de chatfunctie heeft, krijgt hij/zij een e-mail dat iemand contact met hem/haar wil. Koopt diegene toegang tot de chatfunctie, dan kun je samen chatten

Waarom is mijn achternaam niet zichtbaar op de site?

-          Je naam op internet zetten, is niet voor iedereen makkelijk. Daarom hebben we er voor gekozen dat je achternaam niet zichtbaar is, zodat je niet zo makkelijk te vinden bent op internet.

Hoe zoek ik naar advertenties?

-          Aan de linkerkant op de homepage staan de categorieën. Als je daar op klikt, zie je alle advertenties in die categorie. Je kunt ook op de button: Mantelzorgvrageres of Mantelzorgondersteuners kilkken om alle advertenties te bekijken. 

Waarom is mijn profiel niet goed gekeurd?

-           Er zijn een aantal velden verplicht om in te vullen. Waarschijnlijk zijn deze niet allemaal ingevuld. Kijk ze nog een keertje na. Blijf je deze melding houden, neem dan contact op met onze klantenservice door middel van het contactformulier op de homepage. 

 

 

Advertenties

Kost het geld om een advertentie te plaatsen?

-          Je kunt kiezen tussen het plaatsen van een gratis advertentie en een betaalde advertentie. Een gratis advertentie staat voor onbepaalde tijd op de website. Je bepaald zelf wanneer je deze weer verwijdert. Je mag in deze advertentie geen comtact- en/of bedrijfsgegevens vermelden. Je kunt ook een betaalde advertentie plaatsen. In deze advertentie mag je jouw contact- en/of bedrijfsgegevens wel vermelden. Je betaald per 28 dagen. Na 26 dagen krijg je een herinnering of je de advertentie wilt verlengen of verwijderen. Met een betaalde advertentie heb je direct toegang tot de chat. Deze hoef je dus niet apart te kopen. 

Wanneer plaats ik een advertentie?

-          Als je wilt laten zien welke zorg je wilt verlenen, of welke zorg je zoekt, dan kun je een advertentie plaatsen. Anderen kunnen dan contact met je opnemen. Wil je dat niet? Dan kun je zelf op zoek gaan naar advertenties en als je wilt reageren kun je toegang tot de chatfunctie kopen. 

Moet ik een advertentie plaatsen om te kunnen reageren op anderen?

-          Nee, dat hoeft niet. Anderen kunnen je niet vinden, maar je kunt wel zelf zoeken naar advertenties en contact opnemen als je toegang tot de chatfunctie hebt.

Hoe plaats ik een beoordeling bij een advertentie?

-          Onder de foto van de advertentie staat ‘beoordeling’.  Als je daarop klikt, dan kun je een beoordeling achterlaten over degene die de advertentie heeft geplaatst.       

Hoe verwijder ik een advertentie?

        Op je eigen dashboard kun je aan de zijkant klikken op ‘Mijn advertenties maken en bekijken’. Je komt dan op de pagina met al jouw advertenties. Je kunt dan klikken op ‘Verwijder’ achter de advertentie.

Hoe verwijder ik een chat?

-          Onder de eerste reactie van de chat is een button waar op staat 'Dit bericht voorgoed sluiten'. Als u daar op klikt verwijdert u het hele gesprek. 

Hoe lang blijft mijn advertentie op de site staan

-          Een gratis advertentie blijft zo lang staan als je wilt. Als je hem niet verwijdert, dan blijft hij altijd zichtbaar op de site. Het is dus belangrijk om je advertenties up-to-date te houden. Een betaalde advertentie is 28 dagen zichtbaar op de website. Na 26 dagen krijg je een email met de mogelijkheid om je advertentie te verlengen. Als je de advertentie verlengt is deze weer 28 dagen zichtbaar. Verleng je hem niet dan is je advertentie inactief. Je kunt deze in je account weer makkelijk activeren. 

 

 

Toegang tot de chatfunctie

Wat zijn de voordelen van toegang tot de chatfunctie?

-          Met toegang tot de chatfunctie kun je contact opnemen met degene die contact met je zoekt. Je kunt ook reageren op een advertentie waarover je meer wilt weten. 

Kan ik zonder toegang tot de chatfunctie ook gebruik maken van de site?

-          Je kunt een advertentie plaatsen, je kunt zoeken naar advertenties en kijken of het voor jou de moeite waard is om toegang tot de chatfunctie te kopen. Je kunt zonder toegang tot de chatfunctie geen contact leggen met anderen.

Wordt mijn toegang tot de chatfunctie automatisch verlengd?

-          Nee, het wordt niet automatisch verlengd. Op de dag voordat je toegang tot de chatfunctie afloopt, krijg je een herinneringsmail. Als je wilt, kun je jouw toegang tot de chatfunctie verlengen. Je kunt dan ook opnieuw kiezen of je toegang tot de chatfunctie wilt voor 1 of 2 weken of 1of 2 maanden.

Als mijn toegang tot de chatfunctie is afgelopen, zijn dan al mijn gegevens gewist?

-          Nee, als je toegang tot de chatfunctie is afgelopen, dan blijven je gegevens en gesprekken bewaard. Je kunt alleen geen gebruik meer maken van de voordelen die je wel met een toegang tot de chatfunctie hebt. Op het moment dat je wel weer toegang tot de chatfunctie hebt, dan kun je weer verder gaan waar je gebleven was.

 

 

Overig

Krijg ik veel e-mails als ik mij aanmeld voor deze site?

-          Nee, wij doen niet aan reclame via de mail. Als je je abonneert voor de nieuwsbrief, dan krijg je regelmatig een nieuwsbrief.

Hoe meld ik mij af voor de nieuwsbrief?

-          Onderaan de nieuwsbrief staat een link afmelden. Als je hierop klikt dan meld je je af voor de nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment weer aanmelden door op de homepage je weer aan te melden voor de nieuwsbrief. 

Wat is de minimale leeftijd?

-          De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze site is 16 jaar. Als je nog geen 18 bent heb je wel toestemming van je ouders/wettelijke vertegenwoordiger nodig om een account aan te maken op de site.  

 

 

 

 

 

WA button Klantenservice