Bijzondere persoonsgegevens

minderkopzorgen.nl vraagt op de website verschillende persoonsgegevens. Hiervoor vragen wij je toestemming om deze te kunnen verwerken.

Bij het plaatsen van een advertentie, het invullen van je profiel of het uploaden van een foto, kan het zijn dat je bijzondere persoonsgegevens over je zelf opschrijft of laat zien. Ook hiervoor vragen wij je toestemming om deze te kunnen verwerken.

Bijzondere persoonsgegevens zijn gegevens over je gezondheid, politieke voorkeur, ras of etnische afkomst, godsdienst of levensovertuiging, lidmaatschap van een vakbond, genetische of biometrische gegevens met het oog op identificatie, seksuele leven of strafrechtelijk verleden.

Wees je er van bewust dat je deze gegevens zelf in de advertentie of in je profiel plaatst. Uiteraard zullen wij met deze gegevens net zo zorgvuldig omgaan als met je andere persoonsgegevens. Wil je jouw toestemming voor het verwerken van gegevens intrekken, dan kun je in je account je account verwijderen. Stuur dan een mailtje naar info@minderkopzorgen.nl. Je account wordt dan binnen 3 maanden verwijderd. 

We raden je aan om ook de Privacy verklaring te lezen.

WA button Klantenservice