Bijzondere persoonsgegevens

minderkopzorgen.nl vraagt op de website verschillende persoonsgegevens. Hiervoor vragen wij je toestemming om deze te kunnen verwerken.

Bij het plaatsen van een advertentie, het invullen van je profiel of het uploaden van een foto, kan het zijn dat je bijzondere persoonsgegevens over je zelf opschrijft of laat zien. Ook hiervoor vragen wij je toestemming om deze te kunnen verwerken.

Bijzondere persoonsgegevens zijn gegevens over je gezondheid, politieke voorkeur, ras of etnische afkomst, godsdienst of levensovertuiging, lidmaatschap van een vakbond, genetische of biometrische gegevens met het oog op identificatie, seksuele leven of strafrechtelijk verleden.

Wees je er van bewust dat je deze gegevens zelf in de advertentie of in je profiel plaatst. Uiteraard zullen wij met deze gegevens net zo zorgvuldig omgaan als met je andere persoonsgegevens. Wil je jouw toestemming voor het verwerken van gegevens intrekken, dan kun je je account verwijderen. Ga dan in je account naar account verwijderen. Je account wordt dan meteen verwijderd. Dit is onherroepelijk en kan niet worden teruggedraaid. Je kunt daarna wel weer een nieuw account maken. 

We raden je aan om ook de Privacy verklaring te lezen.

WA button Klantenservice