Zorg jij voor minder kopzorgen?

Zorg jij voor minder kopzorgen?

Ben je scholier en zoek je een bijbaan? Zijn je kinderen het huis uit en mis je het zorgen voor een ander? Ben je een professional met wat uurtjes over? Meld je dan aan als mantelzorg ondersteuner en laat anderen weten wat je kunt doen. Veel mensen hebben behoefte aan wat extra ondersteuning en zijn graag bereid daar voor te betalen. Tegenwoordig dienen mensen hun extra ondersteuning in de zorg zelf te organiseren. Niets mis mee als je een grote familie hebt die altijd voor je klaar staat, maar het wordt een stuk lastiger als je netwerk nog maar klein is en je het vervelend vindt om hulp te vragen of de ander niet wilt belasten.

 

Minder kopzorgen, wel zo fijn

Voor die mensen die wel wat extra hulp kunnen gebruiken en daar graag iets tegenover zetten hebben wij een platform ingericht dat bemiddelt in diverse diensten. Maar ook de mensen die graag iets voor een ander doen en daar best voor betaald willen worden geven wij de ruimte.

Minderkopzorgen is een ontmoetingsplaats. Hier vinden mensen elkaar die iets voor elkaar kunnen betekenen. En daar mag best iets tegenover mag staan. Want voor beide partijen kan juist die betaling heel prettig zijn. Het scheelt hen letterlijk minder kopzorgen.

 

Zorg jij voor minder kopzorgen?

Iemand die hulp nodig heeft, om welke reden dan ook, kan het soms behoorlijk lastig vinden daar in de omgeving om te vragen. Vaak hebben mantelzorgers het al druk genoeg of gaat het om iets kleins, wat vaak toch heel belangrijk kan zijn. Ook is er vaak sprake van trots: het moeilijk vinden te accepteren dat er hulp nodig is en het lastig vinden dat in de omgeving kenbaar te maken. Vaak kan het dan prettig zijn voor een dienst te betalen. Er iets tegenover zetten geeft een onafhankelijk gevoel en dat kan heel belangrijk zijn.

 

Voor wie zet jij je in en wat ga je doen?

Mensen die hulp nodig hebben zijn niet per definitie bejaard. Ook zwangere vrouwen, mensen die revalideren, alleenstaande ouders of mensen die chronisch ziek zijn hebben soms wat extra hulp nodig. Wil jij hen helpen? Schrijf je dan nu in. Ga eens mee op doktersbezoek, bezoek af en toe iemand voor een praatje, help mensen bij vragen over een mobiele telefoon of computer, voer klusjes uit in huis. Ben je een professional in bijvoorbeeld de zorg, persoonlijke verzorging of ondersteuning bij opvoeding? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom !

 

Ook minder kopzorgen voor jou!

Ben je een professional en wil je je extra inzetten? Kun je wel wat extra inkomen gebruiken en vind je het leuk anderen te helpen? Dan past dit platform helemaal bij jou! Hoe oud je ook bent, wat je verdiensten ook zijn, bij ons ben je van harte welkom als je graag iets doet voor een ander die dat best kan gebruiken. Zie jij dat wel zitten? Maak dan een profiel aan en geef duidelijk aan wat je kunt doen. Je bent vanaf 16 jaar van harte welkom!

 

Tekst tekstualia