Huishoudelijke zorg

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Helpende plus/ Verzorgende

  Hallo, Mijn naam is Amber en ben 26 jaar oud. Ondanks mijn leeftijd, ben ik een ervaren verzorgster. Ik heb jaren als Hulp in Huis gewerkt en ben nu werkzaam als begeleider op een woongroep voor gehandicapten. En ben in bezig met mijn diploma hierin. Dit betekend niet dat mijn bevoegdheid minder is. Maar dit kan ik natuurlijk maar op een manier laten zien en hoop ik dat snel bij u te kunnen doen, met liefde en plezier.
  Heel Nederland
 2. super gezellige te gekke verzorgende zoekt U voor begeleiding individueel enz

  Ik heb naast mijn vaste baan als verzorgende niv 2 in de thuiszorg, nog 2 dagen per week over die ik graag op een leuke manier wil besteden aan mensen die daar behoefte aan hebben! In de vorm van individuele begeleiding dat kan zijn - samen naar het strand,het zand aan je voeten voelen,en natuurlijk met goed weer met je voeten in de zee,er zijn speciale rolstoelen te leen op het strand,daarna natuurlijk een drankje doen en een patatje of visje eten. -begeleiding naar het ziekenhuis/of iemand bezoeken enz -dierentuin -shoppen -familiebezoek -zwemmen -huis opruimen -of gewoon zomaar lekker kletsen met een bak koffie,glas cola mag ook natuurlijk! -Ik ben spontaan,lief eerlijk,en heeeel veeel ervaring met diverse doelgroepen,ik flinke dosis humor,ik heb engelen geduld,opgeven komt niet in mijn woordenboek voor. Ik heb 4 kinderen waaronder 1 zoon met MS (vanaf zijn 17de) ik heb een dochter van 23 en twee heerlijke nakomers van 10 en 12 Meer weten..... stuur maar een bericht!
  Vlaardingen
 3. Wij bieden alle vormen van thuiszorg aan: persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en huishoudelijke hulp

  Wij bieden alle vormen van thuiszorg aan:

  Persoonlijke verzorging

  Verpleging 

  Begeleiding 

  Huishoudelijke hulp 

  Een vaste ervaren zorgverlener(verzorgende/verpleegkundige), bevoegd, bekwaam en professioneel.

  Financiering vanuit het persoonsgebonden budget (PGB)

  Werkzaam in Den Haag en omstreken.

  's-Gravenhage
 4. Hbo verpleegkundig die graag een steentje bij wil dragen voor u of uw familie

  Hallo ik ben Imke, ik ben 27 jaar oud en werk inmiddels bijna 5 jaar in de zorg. Ik heb hbo verpleegkundig en werk momenteel in het ziekenhuis in Breda. 

  Ik doe mijn werk met veel liefde en plezier en wil mijn expertise dan ook graag met U of uw familielid delen. 

  De huidige situatie in de zorg is best schrijnend, daarom wil ik graag mijn steentje bijdragen. 

  Leuke bijkomstigheid is natuurlijk een extra zakcentje verdienen, zoals u misschien weet is de zorg geen vetpot. 

  Bent u geïnteresseerd, laat het mij weten !

  Dagen en tijden zijn bespreekbaar, ik ben vrij flexibel. 


  Groetjes,

  Imke  

  Breda
 5. Betrouwbare, 39 jarige vrouw uit Huizen beschikbaar voor u

  Wanneer u in Huizen woont en overdag hulp nodig hebt, ben ik voor u beschikbaar.

  Ik help u graag met datgene wat u nodig heeft. Ik heb ervaring met de begeleiding van mensen in hun eigen woonomgeving. Ik heb dat jaren gedaan voor mensen die moeite hadden op psycho-sociaal gebied, zoals een depressie of angsstoornis. Maar ook bij ouderen die hulp nodig hadden bij hun persoonlijke verzorging of het schoonhouden van hun leefomgeving hielp ik graag. Voor verschillende mensen ben ik een hulp geweest bij het ordenen van de administratie.

  Tuinieren is voor mij ontspanning dus tuinwerkzaamheden doen voor u zou voor mij een plezier zijn. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in de maatschappelijke ontwikkelingen en denk ik graag na over geloofs- en zingevingsthema's, bijvoorbeeld door een opleiding Theologie te volgen. Ik bied naast mantelzorg ook begeleiding aan mensen op het gebied van zingevingsvragen, vanuit een christelijke geloofsovertuiging.

  Ik vind het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij de hulp die u ontvangt. Vriendelijkheid en echte aandacht voor uw behoeften is voor mij dan ook erg belangrijk. Als ik ben geweest hoop ik dat u kunt zeggen: "Dat was fijn!" Ik doe wat er moet gebeuren maar wil dat ook in een prettige sfeer doen.

  Omdat ik ook de volle aandacht voor mijn gezin wil hebben, ben ik alleen op schooldagen tussen 08.30 en 14.00 uur beschikbaar.

  Hartelijke groet, Marije Bijl - van den Bos

  Huizen
 6. Doktersassistente met huishoudelijk hulp

  Mijn naam is Jet en ben op zoek naar werk voor de woensdag en/of vrijdagochtend voor ca 4/5 uur pw in de omgeving Zandvoort, Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal en Overveen

  Ik ben geboren en getogen in Zandvoort. Spreek ABN. In bezit van een rijbewijs en auto. Werk op de maandag en dinsdag  voor een huisartsenpraktijk in Zandvoort als doktersassistente en zoek zo op deze manier wat extra werk.

  Bent u op zoek naar een ervaren betrouwbare hulp in de huishouding en moet daarbij ook uw hond uitgelaten worden of de boodschappen worden gedaan of misschien ander huishoudelijk/zorg klusje

  Zoek dan contact via de chat.

  Met vriendelijke groeten,


  Zandvoort
 7. Hulp nodig? ik help u graag.

  Huishoudelijke hulp, leuke dingen doen meegaan met afspraken en elkaar leren kennen. Alles wat ik heb aangevinkt en in overleg kan ik meer doen
  Amsterdam
 8. Gezelschapsdame /huishoudelijke hulp

  Geachte heer, mevrouw,

  Ik bied mij aan als ondersteunende mantelzorger voor uw bejaarde ouder(s).

  Ik vind het erg fijn om hier mijn energie in te steken omdat het mij blij maakt als ik anderen blij kan maken.

  Dat kan op veel manieren. Ik ben bereid om licht huishoudelijk werk te doen, boodschappen, koken etc.

  Alles is bespreekbaar om uw wens te realiseren.

  U kunt van mij verwachten dat ik op een warme en prettige manier uw ouder zal behartigen.

  Haarlem
 9. Huishoudelijke hulp, dieren zorg, kinder zorg

  Ik ben 33 jaar en moeder van 3 kinderen en 2 stiefzoontjes. Ik wil u graag komen helpen met huishoudelijke taken, persoonlijke zorg, dierlijke zorg of taken om het huis.
  Beesd

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
WA button Klantenservice