minderkopzorgen.nl008060-bfbfbf_header_klein

Tips


Tips voor de zzp'er

* Vul als zzp'er je profiel zo volledig mogelijk in. Zo heb je meer kans om een goede match te vinden.

* Wij kijken regelmatig de profielen na. Tegelijkertijd gaan we er ook vanuit dat je zelf alert blijft en niet met iemand een samenwerking aangaat als je twijfels hebt.

* Als je boodschappen voor een hulpvrager doet, neem dan nooit een pinpas met pincode mee, maar vraag om contant geld en neemt het bonnetje mee terug zodat je nooit beschuldigd kan worden van fraude.

* Bereid je goed voor op het kennismakingsgesprek. Het is belangrijk dat de hulpvraag van dehulpvrager tijdens het gesprek duidelijk naar voren komt en welke verwachtingen iemand heeft ten aanzien van de zorg die hij/zij wenst te ontvangen op welk tijdstip/dag en welke vergoeding hier tegen over staat. 

* Zorg tijdens het kennismakingsgesprek dat je een ID of paspoort kan laten zien en eventueel een CV.

* Wees als zzp'er je er van bewust dat je zelf de belastingaangifte moet verzorgen. Je moet dus zelf bijhouden hoeveel je verdient en hoeveel belasting je moet afdragen. 

* Als je denkt dat iemand verkeerde bedoelingen heeft hou ons dan op de hoogte via het contactformulier https://www.minderkopzorgen.nl/contactformulier of stuur een mail naar [email protected] 

 

Tips voor de hulpvrager

* Vraag tijdens een kennismakingsgesprek met een zzp'er of iemand bij het gesprek aanwezig kan zijn waar je vertrouwen in hebt. 

* Je kunt er ook voor kiezen om het kennismakingsgesprek te voeren op neutraal terrein.

* Bereid je goed voor op het kennismakingsgesprek. Het is belangrijk dat je hulpvraag tijdens het gesprek duidelijk naar voren komt en welke verwachtingen je hebt ten aanzien van de zzp'er. Welk werk er moet worden verricht op welk tijdstip/dag en welke vergoeding hier tegen over staat. Als je twijfels hebt is het belangrijk om er nog even over na te denken.

* Je kunt een zzp'er vragen naar zijn/haar CV, zo kun je kijken welke ervaring iemand heeft.

* Schroom niet om iemand te vragen naar een ID kaart of paspoort.

* Als iemand boodschappen voor je doet, geef dan nooit je pinpas mee, maar zorg ervoor dat je contant geld in huis hebt.

* Wanneer een zzp'er geregistreerd staat kun je dit controleren op de site van de kamer van koophandel. www.kvk.nl

* Als je denkt dat iemand verkeerde bedoelingen heeft hou ons dan op de hoogte via het contactformulier https://www.minderkopzorgen.nl/contactformulier of stuur een mailtje naar [email protected]

 

 


 

 

 

 

 

 WA button Klantenservice