Welkom op minderkopzorgen.nl.

Hieronder volgt een uitleg over de site, zodat u optimaal van de site gebruik kunt maken.

 

 

Eerste bezoek.

Bij een eerste bezoek aan de site kunt u in de advertenties kijken en kijken of er een advertentie is waar u iets aan heeft en of er advertenties in uw buurt zijn. Als er advertenties in uw buurt zijn, dan is het aantrekkelijk om een account aan te maken en verder gebruik te maken van de site. Als er geen advertenties in uw buurt zijn, is het ook de moeite waard om een account aan te maken op de site. Met een account kunt u gratis een advertentie zetten en misschien helpt het meer mensen die in uw buurt wonen om ook een advertentie op de site te zetten.

 

Zoeken naar advertenties

U kunt op de site zoeken naar advertenties. U kunt klikken op een categorie en dan ziet u de advertenties die er in die categorie geplaatst zijn. Daarna kunt u een subcategorie kiezen om uw keuze te verfijnen. U kunt ook zoeken op een bepaalde afstand van uw huis.

 

Account aanmaken.

Een account aanmaken is gratis. U maakt een account aan door uw naam, uw emailadres, een zelf gemaakt wachtwoord, uw postcode en telefoonnummer in te vullen. Ook moet u kiezen of u wilt gaan zoeken als mantelzorgvrager of als mantelzorgondersteuner. Met dit account kunt u uw profiel invullen.

 

Profiel aanmaken

Een ingevuld profiel geeft u toegang tot het plaatsen van een advertentie. Uw profiel bestaat uit persoonlijke gegevens. Gegevens zoals uw woonadres, telefoonnummer en emailadres moet u wel invullen, maar deze zijn niet zichtbaar voor klanten, alleen voor ons. We hebben deze gegevens nodig om met u in contact te komen. Uw adresgegevens hebben we nodig om te kijken of er mantelzorgvragers of mantelzorgondersteuners in uw buurt zijn. In uw profiel vragen we bijvoorbeeld ook naar uw leeftijd, of u een man of een vrouw bent, hoeveel u per uur wilt betalen of wilt verdienen. Ook vragen we een foto van uzelf te uploaden. Het is belangrijk dat u uw profiel zo volledig moglijk in vult. Indien u een advertentie plaatst in gespecialiseerde zorg is het ook heel belangrijk dat u in het profiel uw diploma's erbij vermeld. 

 

Advertentie plaatsen

Het plaatsen van een advertentie is makkelijker dan u denkt. U klikt op ‘advertentie plaatsen’ bovenaan de homepagina, volgt de stappen die de website aangeeft en uw advertentie is geplaatst. Nu kunnen andere mensen zien welke zorg of dienst u vraagt of te bieden heeft. Door deze advertentie kunnen andere mensen reageren op uw advertentie. Probeer zo goed mogelijk te omschrijven welke zorg/dienst u vraagt of wilt bieden. Dit voorkomt dat iemand reageert op uw advertentie die naar iets anders op zoek is. Als u nu een advertentie plaatst, krijgt u een code voor een gratis abonnement.

 

Abonnement kopen.

Met een abonnement kunt u reageren op de advertentie die u aanspreekt. U kunt een abonnement kopen voor 1, 3, 6 of 12 maanden. De prijzen hiervan kunt u vinden op de pagina over de tarieven.  dagen voordat uw abonnement is afgelopen, krijgt u een herinneringsmail of u uw abonnement wilt verlengen.

 

Reageren op een advertentie

U ziet een advertentie en wilt graag iets vragen aan die persoon. Bij de advertentie ziet u staan ‘contact maken’. Als u daarop klikt, dan kunt u een gesprek beginnen via de chat. In dit gesprek kunt u kijken of het klikt en of de wensen en mogelijkheden over en weer op elkaar aansluiten. Als dat zo is, kunt u er voor kiezen om eerst met elkaar te bellen en als dat goed verloopt kunt u een afspraak maken.

 

Een afspraak maken.

Als u een afspraak maakt, zijn er verschillende zaken waar u op kunt letten. Kijk hiervoor bij onze tips en veiligheid en lees waar u op kunt letten.