Welkom op minderkopzorgen.nl.

Hieronder volgt een uitleg over de site, zodat je optimaal van de site gebruik kunt maken.

Eerste bezoek:

Bij een eerste bezoek aan de site kun je in de advertenties kijken en kijken of er een advertentie is die bij je past en of er advertenties in je buurt zijn. Als er advertenties in je buurt zijn, dan is het aantrekkelijk om een account aan te maken en verder gebruik te maken van de site. Als er geen advertenties in je buurt zijn, is het ook de moeite waard om een account aan te maken op de site. Met een account kunt je gratis een advertentie plaatsen en misschien helpt het meer mensen die in je buurt wonen om ook een advertentie op de site te plaatsen.

 

Zoeken naar advertenties:

Je kunt op de site zoeken naar advertenties. Je kunt klikken op een categorie en dan zie je de advertenties die in die categorie geplaatst zijn. Als je op de button: bekijk alle advertenties, kilkt bovenaan de homepagina zie je alle advertenties die op de site staan. 

 

Account aanmaken:

Een account maken is gratis. Je maakt een account door je naam, je emailadres, een zelf gemaakt wachtwoord, je postcode en telefoonnummer in te vullen. Ook kun je kiezen of je wilt zoeken als mantelzorgvrager of als mantelzorgondersteuner. Met dit account kun je, je profiel invullen.

 

Advertentie plaatsen:

Het plaatsen van een advertentie is makkelijker dan je denkt. Je klikt op ‘advertentie plaatsen’ bovenaan de homepagina, volg dan de stappen die de website aangeeft en je advertentie is geplaatst. Nu kunnen andere mensen zien welke zorg of dienst je vraagt of te bieden hebt. Door deze advertentie kunnen andere mensen reageren op je advertentie. Probeer zo goed mogelijk te omschrijven welke zorg/dienst je vraagt of wilt bieden. Dit voorkomt dat iemand reageert op je advertentie die naar iets anders op zoek is. In de advertentie of in de advertentietitel mag je geen contactgegevens vermelden. Contactgegevens zijn bijvoorbeeld je emailadres, telefoonnummer of je adres. Als je contact wilt maken dien je gebruik te maken van de chatfunctie. 

 

Profiel invullen:

Je profiel bestaat uit persoonlijke gegevens. Gegevens zoals: woonadres, telefoonnummer en emailadres vragen wij wel om in te vullen, maar deze zijn niet zichtbaar voor klanten, alleen voor ons. Je adresgegevens hebben we nodig om te kijken of er mantelzorgvragers of mantelzorgondersteuners in je buurt zijn. In je profiel vragen we bijvoorbeeld ook naar je leeftijd, of je een man of een vrouw bent. Ook vragen we een foto van je zelf te uploaden. Het is belangrijk dat je, je profiel zo volledig mogelijk in vult. Indien je een advertentie plaatst in volwassenen met een zorgvraag, is het ook heel belangrijk dat je in het profiel je diploma's erbij vermeld. 

 

Toegang tot de chat

Wanneer je op een advertentie wilt reageren, heb je toegang tot de chat nodig. Deze kun je kopen voor 1 of 2 weken of voor 1 of 2 maanden. Als de toegang verlopen is krijg je een mail en kun je het makkelijk weer verlengen. 


Reageren op een advertentie:

Als er een advertentie tussen zit die je aanspreekt dan kun je reageren door op de button " reageren "  te klikken die bij de advertentie staat. Als je daarop klikt, dan kunt je een gesprek beginnen via de chat. In dit gesprek kunt je kijken of het klikt en of de wensen en mogelijkheden over en weer op elkaar aansluiten. Als dat zo is, kun je er voor kiezen om eerst met elkaar te bellen en als dat goed verloopt kunt je een afspraak maken.

 

Een afspraak maken:

Als je een afspraak maakt, zijn er verschillende zaken waar je op kunt letten. Kijk hiervoor bij onze tips en veiligheid en lees waar je op kunt letten.

 

 

 

 

WA button