minderkopzorgen.nl008060-bfbfbf_header_klein

Algemeen

Hoe werkt het eigenlijk? Kan ik aangeven wat ik nodig heb en wordt het dan voor mij geregeld?

-         Op deze website plaatsen zorgverleners een advertentie. Als je op zoek bent naar een zorgverlener dan kun je op een advertentie reageren via de chat. Heeft de zorgverlener zijn contactgegevens in de advertentie staan, dan kun je natuurlijk ook meteen contact opnemen.

Waar is de whats app button op de homepage voor bedoeld?

-         De whats app button is er om snel en makkelijk contact te hebben met de klantenservice. Je kunt al je vragen stellen via whats app. Het is echter niet bedoeld om aan te geven waar je naar op zoek bent of om contact te maken met de eigenaar van de advertentie. Daar is de chatfunctie voor bedoeld. De chatfunctie vind je bij de advertentie. Als je geen advertentie kunt vinden voor wat je zoekt, dan kun je wel contact opnemen via whats-app met de klantenservice. 

 

 

Account aanmaken

Hoe maak ik een account aan?

-         Rechtsboven aan de pagina staat altijd de button Account maken. Als je daar op klikt, dan kun je kiezen of je een account wil maken als zorgverlener of als zorgvrager. Vul de velden in en klik op de button versturen. Als je een account maakt als een zorgvrager dan bevestig je je account door in je mail op account bevestigen te klikken en je account is gemaakt. Als je een account maakt als zorgverlener en je hebt je account bevestigd dan kom je bij het betaalscherm. Als je hebt betaald, kun je daarna gebruik maken van de website.

Waarom moet ik een account aanmaken

-         Een account heb je nodig om bijvoorbeeld een advertentie te kunnen bekijken of een advertentie te plaatsen en om te kunnen chatten. Met een account kun je gebruik maken van de site.  

Hoe oud moet ik zijn om een account aan te mogen maken?

-          Je moet 16 jaar oud zijn om een account aan te mogen maken op de site. Ben je onder de 18? Dan moet je toestemming van je ouders/wettelijke vertegenwoordiger hebben om een account aan te mogen maken.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

-          Geen paniek, klik op de button ‘inloggen’ rechtsboven aan de homepagina, Dan staat er in het linker blok onderaan een button met ‘wachtwoord vergeten’. Daar klik je op. Vul je e-mailadres in en klik op ‘aanvragen’. Je krijgt een e-mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Hoe werk ik mijn persoonlijke gegevens bij?

-          Als je bent ingelogd, dan staat je naam in een button rechts bovenaan de pagina. Je klikt daarop en daarna op ‘Mijn profiel bewerken’. Je kunt daar je gegevens wijzigen. Ook kun je daar je e-mailadres en wachtwoord veranderen. 

Zien mensen mijn persoonlijke informatie?

-          Andere mensen zien alleen je voornaam, leeftijd en of je een man of een vrouw bent. De rest van je persoonlijke gegevens kan alleen jij zien en wij.

Waarom kan ik als zzp'er mijn profiel invullen?

-          Wij vinden het belangrijk dat onze site transparant is. Daar hoort bij dat wanneer je op zoek bent naar een zzp'er, je mag weten met wie je te maken hebt. Daarom willen wij graag dat zzp'ers hun profiel zo compleet mogelijk invullen om verassingen zo veel mogelijk te voorkomen.

Waarom kan ik mijn profiel niet opslaan?

-          Er zijn een aantal velden verplicht om in te vullen. Waarschijnlijk zijn deze niet allemaal ingevuld. Kijk ze nog een keertje na. Blijf je deze melding houden, neem dan contact op met onze klantenservice door middel van de whats-app button op de homepage of via het contactformulier. 

Waarom is mijn foto niet goedgekeurd?

-          Regelmatig kijken wij de profielfoto's na die klanten geplaatst hebben. Wij vinden het belangrijk dat je weet met wie je te maken hebt. Als wij de foto niet passend vinden, dan kunnen wij hem verwijderen. 

Hoe voeg ik een profielfoto of een diploma/certificaat aan mijn profiel toe?

-          De profielfoto kun je toevoegen op je dashboard. Aan de rechterkant is een button waar op staat ‘bestand kiezen’. Als je daarop klikt, kun je vanaf je eigen computer een foto kiezen. Als je die gekozen hebt, klik je op ‘verzenden’. Je foto wordt dan zichtbaar aan de linkerkant.

-          Een diploma of CV kun je toevoegen als je op de pagina ‘Mijn profiel bewerken’ klikt. Als je bij de vraag 'Relevante diploma's' ja hebt gezegd, dan popt er een nieuwe vraag op. Daar kun je klikken op ‘bestand toevoegen’ en ook hier kun je dan vanaf je eigen computer het bestand uploaden. Dit werkt ook zo bij het CV. 

Hoe verwijder ik mijn account?

-            In het menu van je account kun je klikken op account verwijderen. Als je daarop klikt kun je je wachtwoord invullen. Wanneer je daarna op de button account verwijderen klikt wordt alles van jou verwijderd. Dit is onherroepelijk en kan niet worden hersteld. Je kunt wel opnieuw een nieuw account aanmaken met je emailadres. 

Wanneer kan ik het profiel van een zorgverlener bekijken?.

-          Je kunt het profiel van een zorgverlener bekijken bij de advertentie door op Profiel bekijken te klikken. Bij het invullen van het profiel kan een zorgverlener er voor kiezen om het profiel openbaar te zetten of niet. Als het profiel openbaar staat dan kan een ander dat profiel bekijken. 

Waarom kan ik het profiel van een zorgvrager niet bekijken?

-         Bij minderkopzorgen.nl kan een zorgverlenerer zijn zorg en diensten aanbieden en een zorgvrager kan hier naar zoeken. In het contact via de chat kan een zorgvrager zichzelf voorstellen. Zo kunnen een zorgverlener en een zorgvrager elkaar leren kennen en kijken of er een match is. Als dat zo is kunnen ze een afspraak maken.

Is het invullen van een profiel nu echt zo belangrijk?

-          Het antwoord is ja. In eerste instantie wordt er gekeken naar de advertenties. Als de advertentie bevalt, dan wil men graag weten wie je bent, hoe je er uitziet en wat je te bieden hebt. Daarom raden wij aan je profiel steeds up-to-date te houden.

Waarom is mijn achternaam niet zichtbaar op de site?

-          Je naam op internet zetten, is niet voor iedereen makkelijk. Daarom hebben we er voor gekozen dat je achternaam niet zichtbaar is, zodat je niet zo makkelijk te vinden bent op internet.

Hoe zoek ik naar advertenties?

-          In de menubalk kun je klikken op alle advertenties. Ook kun je gerichter zoeken naar advertenties met de zoekbalk.  

 

 


Zorgverleners

 Kost het geld om een advertentie te plaatsen?

-         Nee het kost geen geld om een advertentie te plaatsen. Als je een account maakt betaal je voor het account. Je kunt dan advertenties plaatsen en gebruik maken van de chat. Er zijn regelmatig acties op de site. 

Wanneer plaats ik een advertentie?

-          Als je wilt laten zien welke zorg je wilt verlenen, of welke zorg je zoekt, dan kun je een advertentie plaatsen. Anderen kunnen dan contact met je opnemen. 

Kan ik (voor) meerdere (categorieën) advertenties zetten?

-          Ja, je kunt als zorgverlener 5 advertenties plaatsen voor verschillende categorieën. Het is voor mensen misschien wel prettig dat ze voor een aantal zaken dezelfde zorgverlener kunnen vragen. Het is aan te raden om dit in je beschrijving duidelijk aan te geven. 

 

Zorgvragers

Zijn er kosten verbonden aan het maken van een account?

-          Voor een zorgvrager is het gebruik van de website helemaal gratis. Als je een account hebt gemaakt kun je ook gratis gebruik maken van de chat.  

Hoe maak ik contact met een zorgverlener?

-          Als je op een advertentie klikt dan zie je daar onder 'chatfunctie' staan. Daar kun je chatten met degene die de advertentie heeft gezet.

 

 


Advertenties

Hoe plaats ik een beoordeling bij een advertentie?

-          Onder de foto van de advertentie staat ‘beoordeling’.  Als je daarop klikt, dan kun je een beoordeling achterlaten over degene die de advertentie heeft geplaatst.       

Hoe verwijder ik een advertentie?

-          Op je eigen dashboard kun je aan de zijkant klikken op ‘Mijn advertenties maken en bekijken’. Je komt dan op de pagina met al jouw advertenties. Je kunt dan klikken op ‘Verwijder’ achter de advertentie.

Hoe lang blijft mijn advertentie op de site staan

-          Als je hem niet verwijderd, dan blijft hij zichtbaar op de site, zolang je een account hebt. Het is dus belangrijk om je advertenties up-to-date te houden. 

 

 


Chat

Hoe verwijder ik een chat?

-          Onder de eerste reactie van de chat is een button waar op staat 'Dit bericht voorgoed sluiten'. Als u daar op klikt verwijdert u het hele gesprek. 

 

 

Overig

Krijg ik veel e-mails als ik mij aanmeld voor deze site?

-          Nee, wij doen niet aan reclame via de mail. Als je je abonneert voor de nieuwsbrief, dan krijg je regelmatig een nieuwsbrief.

Hoe meld ik mij af voor de nieuwsbrief?

-          Onderaan de nieuwsbrief staat een link afmelden. Als je hierop klikt dan meld je je af voor de nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment weer aanmelden door op de homepage je weer aan te melden voor de nieuwsbrief. 

Wat is de minimale leeftijd?

-          De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze site is 16 jaar. Als je nog geen 18 bent heb je wel toestemming van je ouders/wettelijke vertegenwoordiger nodig om een account aan te maken op de site.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WA button Klantenservice