Account/profiel aanmaken:
 

Hoe maak ik een account aan?

-         Rechtsboven aan de pagina staan altijd 4 buttons. Op de meest rechtse staat Account maken. Als u daar op klikt, dan wijst het zich vanzelf. 

Waarom moet ik een account aanmaken

-          Als u een account aanmaakt, dan kunt u beginnen met gebruik te maken van de mogelijkheden van onze site. U kunt uw profiel invullen en daarna een advertentie plaatsen op de website. Ook kunt u een abonnement kopen als u uw profiel heeft ingevuld. 

Kost het geld om een account aan te maken?

-          Nee. Het maken van een account kost geen geld. U zit ook nergens aan vast en bent tot niks verplicht.

Hoe oud moet ik zijn om een account aan te mogen maken?

-          U moet 16 jaar oud zijn om een account aan te mogen maken op de site. Bent u onder de 18? Dan moet u toestemming van uw ouders hebben om een account aan te mogen maken.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

-          Geen paniek, klik op de button ‘inloggen’ rechtsboven aan de homepagina, Dan staat er in het linker blok onderaan een button met ‘wachtwoord vergeten’. Daar klikt u ook op. Vul uw e-mailadres in en klik op ‘aanvragen’. U krijgt een e-mail met een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Hoe werk ik mijn persoonlijke gegevens bij?

-          Als u bent ingelogd, dan staat uw naam in een button rechts bovenaan de pagina. U klikt daarop en daarna op ‘Mijn profiel bewerken en aanvullen’. U kunt daar uw gegevens wijzigen. Ook kunt u daar uw e-mailadres en wachtwoord veranderen. 

Zien mensen mijn persoonlijke informatie?

-          Andere mensen zien alleen uw voornaam, uw woonplaats, uw leeftijd en of u een man of een vrouw bent. De rest van uw persoonlijke gegevens staan wel op de site, maar dat kunt alleen u zien en wij. Als u contact maakt met een  mantelzorgvrager of een mantelzorgondersteuner, dan is het niet mogelijk om dit via uw eigen e-mailadres te doen. Hiermee willen we voorkomen dat klanten lastig gevallen worden of ongevraagd opgezocht worden op Facebook of andere social media. Wees voorzichtig met het geven van uw telefoonnummer.

Waarom moet ik mijn profiel invullen voordat ik een advertentie kan plaatsen?

-          Wij vinden het belangrijk dat onze site transparant is. Daar hoort bij dat mensen weten met wie ze te maken hebben. Daarom willen wij graag dat mensen hun profiel zo compleet mogelijk invullen om verassingen zo veel mogelijk te voorkomen. Vergeet niet uw diploma's er bij te vermelden met name als u zich opgeeft  als mantelzorgondersteuner in de catgorie gespecialiseerde zorg!

Waarom is mijn profiel niet goedgekeurd?

-          Er zijn een aantal velden verplicht om in te vullen. Waarschijnlijk zijn deze niet allemaal ingevuld. Kijkt u ze nog een keertje na. Blijft u deze melding houden, neem dan contact op met onze klantenservice door middel van het contactformulier op de homepage. 

Waarom is mijn foto niet goedgekeurd?

-          Regelmatig kijken wij de profielfoto's na die klanten geplaatst hebben. Wij vinden het belangrijk dat u weet met wie u te maken heeft. Als wij vinden dat de profielfoto niet duidelijk genoeg is, dan vragen wij u een andere foto te plaatsen. 

Hoe voeg ik een profielfoto of een diploma/certificaat aan mijn profiel toe?

-          De profielfoto kunt u toevoegen op uw dashboard. Aan de rechterkant is een button waar op staat ‘bestand kiezen’. Als u daarop klikt, kunt u vanaf uw eigen computer een foto kiezen. Als u die gekozen heeft, klikt u op ‘verzenden’. Uw foto wordt dan zichtbaar aan de rechterkant. 

-          Een diploma of CV kunt u toevoegen als u op de pagina ‘Mijn profiel bewerken en aanvullen’ klikt. Als u bij de vraag 'Relevante diploma's' ja heeft gezegd, dan popt er een nieuwe vraag op. Daar kunt u klikken op ‘bestand toevoegen’ en ook hier kunt  dan vanaf uw eigen computer het bestand uploaden. 

Hoe verander ik mijn status als mantelzorgvrager of mantelzorgondersteuner?

-           Dat kan niet. Als u zowel als mantelzorgondersteuner en mantelzorgvrager een account wilt aanmaken, dan moet u dat doen met 2 verschillende emailadressen. 

Hoe sluit ik mijn account?

-            U kunt contact opnemen met de klantenservice door het contactformulier in te vullen. Als u daarin aangeeft dat u uw account wil sluiten dan verwijderen we uw account. Dit is onherroepelijk en wij kunnen dit neit herstellen. U kunt wel opnieuw een nieuw account aanmaken met uw emailadres. 

 

 

Zorgverleners en Zorgvragers

Waarom zie ik niet de profielfoto en de profielen van andere klanten?.

-          De profielfoto's en profielen van andere klanten die een advertentie hebben gezet zijn pas zichtbaar als u een abonnement heeft gekocht. 

Kan ik (voor) meerdere (categorieën) advertenties zetten?

-          Ja, u kunt zoveel advertenties zetten als u wilt en voor verschillende categorieën. Het is voor een zorgvrager misschien wel prettig dat ze voor een aantal zaken dezelfde mantelzorger kunnen vragen. Het is aan te raden om dit in uw beschrijving duidelijk aan te geven. Let wel: voor de gespecialiseerde zorg aan volwassenen en gespecialiseerde zorg aan kinderen moet u wel diploma’s kunnen laten zien.

Is het invullen van een profiel nu echt zo belangrijk?

-          Het antwoord is ja. In eerste instantie wordt er gekeken naar de advertenties. Als de advertentie bevalt, dan wil men graag weten wie u bent, hoe u er uitziet en wat u vraagt of te bieden heeft. Daarom raden wij aan uw profiel steeds up-to-date te houden.

Wat is het voordeel van het zetten van een advertentie?

-          Met het zetten van een advertentie bent u zichtbaar voor anderen en vindbaar. Zonder advertentie kunt u alleen reageren op anderen (mits u een abonnement hebt) en kunnen anderen u niet vinden. U kunt laten zien wat u te bieden heeft, of wat u zoekt

Hoe maak ik contact met iemand die een advertentie heeft gezet?

-          Als u op een advertentie klikt dan ziet u daar onder 'neem contact op' staan. Als u daarop klikt kunt u chatten met degene die de advertentie heeft gezet. U moet hiervoor wel een abonnement hebben. Als degene met wie u chat, geen abonnement heeft, krijgt hij/zij een e-mail dat iemand contact met hem/haar wil. Neemt diegene een abonnement, dan kunt u samen chatten

Waarom is mijn achternaam niet zichtbaar op de site?

-          Uw foto op internet zetten, is niet voor iedereen makkelijk. Daarom hebben we er voor gekozen dat uw achternaam niet zichtbaar is, zodat u niet zo makkelijk te vinden bent op internet.

Hoe zoek ik naar advertenties?

-          Aan de linkerkant op de homepage staan de categorieën. Als u daar op klikt, ziet u alle advertenties in die categorie. U kunt er ook voor kiezen om op een subcategorie te klikken. Dan ziet u alle advertenties in de subcategorie. U kunt zoeken op trefwoord, categorie, plaatsnaam, postcode.

Waarom is mijn profiel niet goed gekeurd?

-           Er zijn een aantal velden verplicht om in te vullen. Waarschijnlijk zijn deze niet allemaal ingevuld. Kijkt u ze nog een keertje na. Blijft u deze melding houden, neem dan contact op met onze klantenservice door middel van het contactformulier op de homepage. 

 

 

Advertenties

Kost het geld om een advertentie te plaatsen?

-          Nee het plaatsen van een advertentie is gratis. U zit ook nergens aan vast en bent tot niks verplicht.

Wanneer plaats ik een advertentie?

-          Als u wilt laten zien welke zorg u wilt verlenen, of welke zorg u zoekt, dan kunt u een advertentie zetten. Anderen kunnen dan contact met u opnemen. Wilt u dat niet? Dan kunt u een abonnement nemen en zelf op zoek gaan.

Moet ik een advertentie plaatsen om te kunnen reageren op anderen?

-          Nee, dat hoeft niet. Anderen kunnen u niet vinden, maar u kunt wel zelf zoeken naar advertenties en contact opnemen als u een abonnement heeft.

Hoe plaats ik een beoordeling bij een advertentie?

-          Onder de foto van de advertentie staat ‘beoordeling’.  Als u daarop klikt, dan kunt u een beoordeling achterlaten over degene die de advertentie heeft geplaatst.       

Hoe verwijder ik een advertentie

-          Op uw eigen dashboard kunt u aan de zijkant klikken op ‘Mijn advertenties maken en bekijken’. U komt dan op de pagina met al uw advertenties. U kunt dan klikken op ‘Verwijder’ achter de advertentie.

Hoe verwijder ik een chat?

-          Onder de eerste reactie van de chat is een button waar op staat 'Dit bericht voorgoed sluiten'. Als u daar op klikt verwijdert u het hele gesprek. 

Hoe lang blijft mijn advertentie op de site staan

-          De advertentie blijft zo lang staan als u wilt. Als u hem niet verwijdert, dan blijft hij altijd zichtbaar op de site. Het is dus belangrijk om uw advertenties up-to-date te houden. 

 

 

Abonnement

Wat zijn de voordelen van een abonnement?

-          Met een abonnement kunt u contact opnemen met degene die contact met u zoekt. U kunt ook reageren op een advertentie waarover u meer wilt weten. Ook kunt u de profielfoto’s van anderen zien. Ook is uw profielfoto zichtbaar voor anderen.

Kan ik zonder abonnement ook gebruik maken van de site?

-          Niet optimaal. U kunt een advertentie plaatsen, u kunt zoeken naar advertenties en kijken of het voor u de moeite waard is om een abonnement te nemen. U kunt zonder abonnement geen contact leggen en ook geen profielfoto’s zien, ook is uw profielfoto niet zichtbaar voor anderen.

Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

-          Nee, het wordt niet automatisch verlengd. 1 dag voordat uw abonnement afloopt, krijgt u een herinneringsmail. Als u wilt, kunt u uw abonnement verlengen. U kunt dan ook opnieuw kiezen of u een abonnement wil voor 1, 3, 6 of 12 maanden.

Als mijn abonnement is afgelopen, zijn dan al mijn gegevens gewist?

-          Nee, als uw abonnement is afgelopen, dan blijven uw gegevens en gesprekken bewaard. U kunt alleen geen gebruik meer maken van de voordelen die u wel met een abonnement heeft. Op het moment dat u wel weer een abonnement heeft, dan kunt u weer verder gaan waar u gebleven was.

 

 

Overig

Krijg ik veel e-mails als ik mij aanmeld voor deze site?

-          Nee, wij doen niet aan reclame via de mail. Als u zich abonneert voor de nieuwsbrief, dan krijgt u regelmatig een nieuwsbrief.

Hoe meld ik mij af voor de nieuwsbrief?

-          Onderaan de nieuwsbrief staat een link afmelden. Als u hierop klikt dan meldt u zich af voo rde nieuwsbrief. U kunt zich op elk moment weer aanmelden door op de homepage u weer aan te melden voor de nieuwsbrief. 

Wat is de minimale leeftijd?

-          De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze site is 16 jaar. Als u nog geen 18 bent heeft u wel toestemming van uw ouders nodig om een account aan te maken op de site.