minderkopzorgen.nl008060-bfbfbf_header_klein

minderkopzorgen.nl is een website om  zorgverleners en zorgvragers met elkaar in contact te brengen. Wij trachten deze site zo veilig en transparant mogelijk te maken.

Wij willen graag dat mensen zich veilig voelen zowel op de website als wanneer ze met elkaar een afspraak maken voor een ontmoeting. 

Hoe veilig is de site?

Op het moment dat je van deze site gebruik maakt, gaan we ervan uit dat je op de hoogte bent van en akkoord gaat met onze gebruiksregels en met de algemene voorwaarden.

Beveiligd met SSL

De website is beveiligd met Secure Socket Layer.  Dit kun je zien aan het groene slotje in de adresbalk. Deze verbinding verzekert dat alle gegevens, die tussen de webserver en browser worden verstuurd, geheim blijven voor buitenstaanders en niet gestolen kunnen worden. SSL is een standaard die wordt gebruikt door miljoenen websites voor het beveiligen van online transacties door persoonlijke informatie, zoals creditcard- en adresgegevens, te versleutelen.    

 

Hoe gaan wij om met persoonlijke gegevens?

We vragen je veel persoonlijke gegevens, maar die zetten we niet allemaal op de site. We laten alleen je voornaam zien en je profielfoto. Je postcode hebben we nodig voor de klant om te kunnen berekenen hoe ver jij bij hem/haar vandaan woont. Je telefoonnummer en emailadres hebben we nodig om contact met je te kunnen onderhouden als we vragen hebben over de advertentie of andere zaken. We vragen een profielfoto omdat we het belangrijk vinden dat we transparant zijn naar elkaar en dat klanten kunnen zien met wie ze contact hebben. Verder kunt je in de Privacy verklaring lezen hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens.

 

Gebruiksregels van de website

  • Je mag de Website niet zo gebruiken dat je daarmee de Nederlandse of andere toepasselijke wet- of regelgeving schendt.
  • Je mag het volgende niet via de Website verspreiden:

     Pornografische filmpjes, afbeeldingen of andere media met een erotische inhoud;

     Teksten of afbeeldingen die beledigend, racistisch, discriminerend of haat zaaiend zijn;

      Ongevraagde reclame (spam);

      Foute of misleidende informatie geven.

      Virussen, malware, spyware of andere software die bedoeld is om schade aan computers van ons of andere gebruikers aan te richten.

  • Je mag geen account aanmaken onder de naam van iemand anders of je op een andere manier voordoen als iemand anders.
  • Je zult de verkregen persoonsgegevens van andere gebruikers geheim houden. Ook zul je deze gegevens niet misbruiken.
  • Je mag geen andere gebruikers benaderen voor andere commerciële doeleinden dan waarvoor de Website is bedoeld.
  • Als je melding wilt maken van een gebruiker die de website misbruikt, stuur dan een bericht naar [email protected]

 

Profielen en advertenties controleren

Wij controleren op regelmatige basis de profielen en advertenties die op de site gezet worden.

 

Melden bij incidenten

We vragen je om een melding bij ons te doen, als je dingen ziet die niet kloppen bij een profiel en/of een advertentie. Wij doen ons uiterste best om dit te voorkomen. Toch kunnen we helaas niet voorkomen dat we wel eens ergens overheen kijken. We stellen het zeer op prijs als je ons wilt helpen om de site zo veilig te maken.

 

Gebruikersaccount

  • Je moet minstens 16 jaar oud zijn om een account aan te mogen maken. Als je onder de 18 jaar oud bent moet je toestemming van je ouders of je wettelijke vertegenwoordiger hebben om een account aan te mogen maken.
  • Je moet de inloggegevens van je account afschermen voor anderen. Je moet je wachtwoord strikt geheim houden. Wij mogen ervan uitgaan dat alles wat er gebeurt op of met jouw account, door jou gedaan wordt of onder jou toezicht gebeurt.
  • Als je denkt of weet dat jouw account misbruikt wordt, moet je dat zo snel mogelijk melden bij ons. Wij zullen dan gepaste maatregelen nemen. Je kunt dit melden via het emailadres [email protected] of via het contactformulier op de homepage.
  • Als wij een klacht ontvangen over een gebruiker, onderzoeken wij deze klacht en nemen we zo nodig gepaste maatregelen. Wij spannen ons in om profielen van gebruikers die onwaarheden bevatten, misleidend zijn of waarvan anderszins duidelijk is dat ze schade of hinder kunnen toebrengen aan andere gebruikers te verwijderen, aan te passen of te blokkeren

 

Wat kun je zelf doen?

Zorgverleners

Profiel invullen

We vragen van zorgverleners om het profiel zo compleet mogelijk in te vullen om zo veel mogelijk te voorkomen dat je voor verassingen komt te staan. We willen graag een transparante site, zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is.

 

Diploma's

Als je hebt aangegeven dat je diploma’s hebt, zorg er dan voor dat de klant deze ook kan bekijken op de site. Dat geeft vertrouwen.

 

Lees en schrijf een beoordeling over je contact

Door een beoordeling te schrijven over degene met wie je contact hebt gehad, help je anderen om een goede keus te maken. Schrijf ook een beoordeling als je ervaring niet zo prettig was. Zo voorkom je dat iemand anders tegen hetzelfde probleem aan loopt.

 

Zorgvragers

 

Diploma's VOG Identiteitsbewijs

Als zorgverleners zeggen dat ze een diploma hebben, contoleer dat dan ook. Wij gaan ervan uit dat mensen eerlijk zijn, maar wij kunnen niet instaan voor de echtheid van de diploma’s en certificaten. Dit geld ook als mensen aan hebben gegeven dat ze een VOG hebben.

 

Lees en schrijf een beoordeling over een zorgverlener

Door een beoordeling te schrijven over zorgverleners met wie je contact hebt gehad, help je andere klanten om een goede keus te maken. Schrijf ook een beoordeling als je ervaring niet zo prettig was. Zo voorkom je dat iemand anders tegen hetzelfde oploopt als jij. 

 

WA button Klantenservice