Gemak thuis voor iedereen!

In eerste instantie is minderkopzorgen begonnen als een website voor alleen mantelzorgondersteuning. Maar we zijn er achter gekomen dat er niet alleen vraag is naar mantelzorgondersteuning. Ook hebben mensen het nodig om het zich makkelijk te maken thuis. De maatschappij verwacht namelijk niet alleen dat ouderen en hulpbehoevenden langer thuis blijven wonen, maar ook dat ouders met kinderen allebei werken. Zo blijft er minder tijd over om samen met je kinderen te zijn, of met andere mensen die je liefhebt. Boodschappen worden steeds vaker thuis bezorgt, maaltijden worden steeds vaker kant en klaar aangeboden, en een huishoudelijke hulp is al lang niet meer alleen voor mensen die het zelf lichamelijk niet kunnen.

 

Daarom heeft minderkopzorgen het aanbod van de freelancers verruimt en daarmee kan ook de vraag veranderd worden. Minderkopzorgen.nl wil het iedereen thuis makkelijk maken zodat er meer tijd over blijft om leuke dingen te doen en je bezig te houden met ontspannen.

 

Direct contact en zelf kiezen

minderkopzorgen.nl is een plaats waar freelancers hun advertentie kunnen plaatsen van wat zij te bieden hebben. Als je op zoek bent naar zorg, diensten of gemak thuis, dan kun je zoeken in de advertenties. Je kunt kan met de aanbieder van jouw keuze via de chat direct contact maken.

 

Thuis de zorg en ondersteuning die je nodig hebt

Als je hulp nodig hebt is het fijn en vaak belangrijk om in het eigen huis de zorg te ontvangen die nodig is. Niet iedereen heeft die hulp meteen in huis. Sommige mensen wonen alleen, misschien ben je samen op zoek naar hulp bij je thuis, of soms is ondersteuning nodig van een gespecialiseerde zorgverlener.

 

Mensen vinden elkaar bij minderkopzorgen.nl

Ben je een freelancer en op zoek naar hulpvragers die ondersteuning of diensten in de thuissituatie zoeken? Of ben je op zoek naar een freelancer die bij je thuis ondersteuning kan bieden of diensten kan leveren? 

minderkopzorgen.nl biedt een antwoord op deze trend en is daarom gestart met dit platform.

 

 

Minderkopzorgen.nl. De site die het je makkelijk maakt thuis!

WA button Klantenservice