Wlz formele zorg

Producten 1-10 van 11

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Hulpvraag van Marily (voor kind van 7)

  Hallo allemaal,


  Gabriel is een onwijs stoere en leuke bink van 7 jaar, die ook nog eens altijd vrolijk en lekker ondeugend is. Hij heeft een ernstige ontwikkelingsachterstand op alle gebieden, door in 2016 opgelopen NAH. Ook heeft hij een tracheacanule.


  Zijn achterstand houdt in dat Gabriel niks geheel zelfstandig kan doen en overal hulp bij nodig heeft (deels of totaal), niet praat (hij communiceert middels mimiek en verschillende klanken en geluiden), niet verkeersveilig is, niet zindelijk en rolstoelafhankelijk is. Ook heeft Gabriel momenteel het begrip van een kind van +/- 2 jaar, maar dit is wel in constante ontwikkeling en hij blijft hierin snel vooruit gaan!

  Door zijn tracheacanule en enorme achterstand heeft hij voornamelijk begeleiding én een klein stukje verpleegkundige zorg nodig, omdat hij door zijn achterstand niet snapt wat de tracheacanule is.

  In de nacht is er ook een waakdienst door iemand die geheel tracheacanule bekwaam is, zodat mams en paps hun rust kunnen pakken. Ook wordt hij in de nacht nog wel eens uitgezogen & gedruppeld en worden zijn waarden bewaakt.


  Nu zoeken wij in ieder geval 1 begeleider voor de woensdag overdag en soms voor in het weekend een dagje, die veel affiniteit heeft met deze kinderen en Gabriel als het ware snel kan "lezen" en extra VIG'ers om ons team te komen versterken in de nachten. Het gaat hierbij voornamelijk om de donderdag en/of de vrijdagnacht.


  Tot slot, iedereen die bij ons wil werken, daarvan verwacht ik wel dat je een tracheacanule-zorg scholing hebt of deze wilt.

  Gabriel heeft verder géén beademing dus dat hoef je niet te beheersen.


  Wij wonen in Amstelveen, (nu nog) op de grens met Aalsmeer.


  Heb jij nog plek, stuur een leuk berichtje.


  Groetjes,

  Gabriel, mama & papa

  Amstelveen
 2. Zorgverlener

  Goedendag!


  Bent u opzoek naar een zorgverlener, neem dan contact op.


  Diploma verzorgende IG 


  Mailen graag naar [email protected]


  Hopelijk kan ik wat voor u betekenen!

  Groningen
 3. gezocht verpleegkundige of verzorgende

  gezocht op korte termijn een verpleegkundige of verzorgende

  in 's Heerenberg 

  vrouw ms en rolstoelgebonden .

   Wij werken met een team en een agenda 

  verschillende tijden ma wo vr van 8.30 tot 10.30

  za zo 8.30 tot 9.30

  elke avond 19.00 tot 20.00

  maar over de tijden kan gesproken worden en eventueel aan gepast worden

  wie is beschikbaar in een gezellig team

  'S Heerenberg
 4. Wij zijn een kleinschalig, lokale organisatie dat ambulante, Pgb (thuis)zorg- en begeleiding biedt!

  Hallo! Wij zijn moeder en dochter die een zorgorganisatie hebben opgericht. Wij willen heel graag kleinschalig blijven en in onze lokale omgeving werkzaam zijn. Op deze manier kunnen we persoonlijk en vertrouwd blijven en zijn we altijd in de buurt. Wij zijn gevestigd in Valkenburg aan de Geul en werken in de regio Zuid-Limburg (enkel Nederland). Afhankelijk van de zorgverlener die wij beschikbaar hebben, bieden wij begeleiding, verzorging, gezelschap en licht huishoudelijke hulp. Uiteraard zijn andere taken altijd bespreekbaar. Neem contact met mij op [email protected] Vestigingsplaats: Valkenburg Kvk nummer: 68111789 AGB-code: 41786507 Of neem gerust contact met ons op via de chat! Hopelijk tot snel! Groetjes, Carola en Dominique
  Valkenburg
 5. Wij bieden alle vormen van thuiszorg aan: persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en huishoudelijke hulp

  Wij bieden alle vormen van thuiszorg aan:

  Persoonlijke verzorging

  Verpleging 

  Begeleiding 

  Huishoudelijke hulp 

  Een vaste ervaren zorgverlener(verzorgende/verpleegkundige), bevoegd, bekwaam en professioneel.

  Financiering vanuit het persoonsgebonden budget (PGB)

  Werkzaam in Den Haag en omstreken.

  's-Gravenhage
 6. Voor al uw zorg !

  Heeft u moeite met het regelen en uitvoeren van uw dagelijkse taken? Of met het plannen van uw dagindeling? Wij staan naast u met persoonlijke zorg en ondersteuning. Op elk moment van de dag, volledig naar úw wensen en behoeften. We zorgen er voor dat u kunt blijven doen wat voor u gewoon is op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Neem contact op via de chat voor meer informatie..  Wat valt er onder begeleiding? 

  Als u hulp nodig hebt bij algemene dagelijkse werkzaamheden, zou u in aanmerking kunnen komen voor begeleiding. Bij begeleiding gaat het niet om het overnemen van taken, maar hulp bij bepaalde taken. Deze hulp kan bestaan uit een aansporing om te gaan douchen of het plannen van dagelijkse activiteiten. Ook kunt u individuele begeleiding aanvragen voor het onderhouden van sociale contacten, hulp bij het regelen van uw financiën en bij het voortbewegen in en buiten uw huis. 

  Halsteren
 7. Senioren ondersteunen

  Beste senioren, 

  Ben zorgzaam,  gezellig en verantwoordelijk. 

  Graag help ik ouderen die wonen in Zeist, Driebergen,  Bosch en Duin,  Bilthoven,  de Bilt,  Huis ter Heide, Soest, Baarn.

  Bilthoven
 8. Hbo verpleegkundig die graag een steentje bij wil dragen voor u of uw familie

  Hallo ik ben Imke, ik ben 27 jaar oud en werk inmiddels bijna 5 jaar in de zorg. Ik heb hbo verpleegkundig en werk momenteel in het ziekenhuis in Breda. 

  Ik doe mijn werk met veel liefde en plezier en wil mijn expertise dan ook graag met U of uw familielid delen. 

  De huidige situatie in de zorg is best schrijnend, daarom wil ik graag mijn steentje bijdragen. 

  Leuke bijkomstigheid is natuurlijk een extra zakcentje verdienen, zoals u misschien weet is de zorg geen vetpot. 

  Bent u geïnteresseerd, laat het mij weten !

  Dagen en tijden zijn bespreekbaar, ik ben vrij flexibel. 


  Groetjes,

  Imke  

  Breda
 9. Allroud thuiszorghulp voor al uw hulpvraag

  Wat doen we:

  Wij zijn een jong team van zorgprofessionals gespecialiseerd in de ouderenzorg. Wij houden ons bezig met het leveren van professionele Thuiszorg aan cliënten die vallen onder de Wet langdurige zorg (Wlz), 12- en 24-uurs verpleging en verzorging. Wij verlenen particulieren Thuiszorg aan particulieren en PGB-houders.

  Amsterdam
 10. Allround zorgorganisatie voor al uw hulpvraag

  Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp zijn de gebieden waarin Shanine ruim 20 jaar actief is in de branche Zorg & Welzijn. In die periode zag zij de kwaliteit van de zorg met de jaren achteruit gaan. Met name door de bezuinigingen in de zorg was er steeds minder tijd en aandacht voor de cliënten. Ook Shanine liep daar tegenaan tijdens haar functie als eerste verantwoordelijke verpleegkundige (EVV) in de ouderenzorg. Zo bedacht ze om haar thuiszorgorganisatie op te starten waarin de kwaliteit en kwantiteit moeten aansluiten bij de vraag van de cliënt. Onze slogan is dan ook “Samen voor Zorg”. Wat betekent dat wij samen met de cliënt zoeken naar alle mogelijkheden om de regie over eigen leven te behouden.

  Wat doen we:
  Wij zijn een jong team van zorgprofessionals gespecialiseerd in de ouderenzorg. Wij houden ons bezig met het leveren van professionele Thuiszorg aan cliënten die vallen onder de Wet langdurige zorg (Wlz), 12- en 24-uurs verpleging en verzorging. Wij verlenen particulieren Thuiszorg aan particulieren en PGB-houder

  Amsterdam

Producten 1-10 van 11

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
WA button Klantenservice