Niet op voorraad
SKU
1654431398
€ 0,00

Hulpvraag van Marily (voor kind van 7)

Wanneer heb ik zorg nodig?

Hallo allemaal,


Gabriel is een onwijs stoere en leuke bink van 7 jaar, die ook nog eens altijd vrolijk en lekker ondeugend is. Hij heeft een ernstige ontwikkelingsachterstand op alle gebieden, door in 2016 opgelopen NAH. Ook heeft hij een tracheacanule.


Zijn achterstand houdt in dat Gabriel niks geheel zelfstandig kan doen en overal hulp bij nodig heeft (deels of totaal), niet praat (hij communiceert middels mimiek en verschillende klanken en geluiden), niet verkeersveilig is, niet zindelijk en rolstoelafhankelijk is. Ook heeft Gabriel momenteel het begrip van een kind van +/- 2 jaar, maar dit is wel in constante ontwikkeling en hij blijft hierin snel vooruit gaan!

Door zijn tracheacanule en enorme achterstand heeft hij voornamelijk begeleiding én een klein stukje verpleegkundige zorg nodig, omdat hij door zijn achterstand niet snapt wat de tracheacanule is.

In de nacht is er ook een waakdienst door iemand die geheel tracheacanule bekwaam is, zodat mams en paps hun rust kunnen pakken. Ook wordt hij in de nacht nog wel eens uitgezogen & gedruppeld en worden zijn waarden bewaakt.


Nu zoeken wij in ieder geval 1 begeleider voor de woensdag overdag en soms voor in het weekend een dagje, die veel affiniteit heeft met deze kinderen en Gabriel als het ware snel kan "lezen" en extra VIG'ers om ons team te komen versterken in de nachten. Het gaat hierbij voornamelijk om de donderdag en/of de vrijdagnacht.


Tot slot, iedereen die bij ons wil werken, daarvan verwacht ik wel dat je een tracheacanule-zorg scholing hebt of deze wilt.

Gabriel heeft verder géén beademing dus dat hoef je niet te beheersen.


Wij wonen in Amstelveen, (nu nog) op de grens met Aalsmeer.


Heb jij nog plek, stuur een leuk berichtje.


Groetjes,

Gabriel, mama & papa

Je kunt alleen contact opnemen als je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

U bent vergeten om in te loggen. Klik hier om in te loggen.

WA button Klantenservice