Wlz informele zorg

Producten 1-10 van 36

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Hulp gezocht in Stiens

  Voor  een vast contract


  Wij hebben beiden een CVA gehad. Voor ons huishoudelijk werk en begeleiding zoeken we een lieve hulp die bekend is met CVA. Naast 2 tot 3 uur per dag HH werk is er tijd voor begeleiding dit zijn dan extra uren welke per keer kunnen verschillen. Begeleiding kan bestaan uit samen boodschappen. Naar de dokter c.q. ziekenhuis e.d. Minimaal dus 3 u/pd meer is mogelijk. Ook invallen wordt zeer gewaardeerd. 

  Dus maandag en woensdag tevens is er ruimte voor inval (momenteel) de vrijdag!


  Dus je gaat een contract aan met ons beiden gezien ons PGB budget.. HH staat gewoon vast maar de begeleiding kan of met mw. of de heer variëren per keer in overleg.

   

  Voor verdere invulling lijkt ons een gesprek de geschiktste manier. Ingang per direct.  

 2. Huishoudelijke hulp

  Ik heb een verstandelijke gehandicapten zoon in huis en zoek ik graag een schoonmaakster om alles in het huis grondig schoon te maken . 1keer tot 2 keer in de week voor 4 of 5 uurtjes . Tarief is tussen €15 en €20 .


  Met de vriendelijke groet,

  L Soekhlal 
  minderkopzorg.nl
  Rotterdam
 3. Hulpvraag van Marily (voor kind van 7)

  Hallo allemaal,


  Gabriel is een onwijs stoere en leuke bink van 7 jaar, die ook nog eens altijd vrolijk en lekker ondeugend is. Hij heeft een ernstige ontwikkelingsachterstand op alle gebieden, door in 2016 opgelopen NAH. Ook heeft hij een tracheacanule.


  Zijn achterstand houdt in dat Gabriel niks geheel zelfstandig kan doen en overal hulp bij nodig heeft (deels of totaal), niet praat (hij communiceert middels mimiek en verschillende klanken en geluiden), niet verkeersveilig is, niet zindelijk en rolstoelafhankelijk is. Ook heeft Gabriel momenteel het begrip van een kind van +/- 2 jaar, maar dit is wel in constante ontwikkeling en hij blijft hierin snel vooruit gaan!

  Door zijn tracheacanule en enorme achterstand heeft hij voornamelijk begeleiding én een klein stukje verpleegkundige zorg nodig, omdat hij door zijn achterstand niet snapt wat de tracheacanule is.

  In de nacht is er ook een waakdienst door iemand die geheel tracheacanule bekwaam is, zodat mams en paps hun rust kunnen pakken. Ook wordt hij in de nacht nog wel eens uitgezogen & gedruppeld en worden zijn waarden bewaakt.


  Nu zoeken wij in ieder geval 1 begeleider voor de woensdag overdag en soms voor in het weekend een dagje, die veel affiniteit heeft met deze kinderen en Gabriel als het ware snel kan "lezen" en extra VIG'ers om ons team te komen versterken in de nachten. Het gaat hierbij voornamelijk om de donderdag en/of de vrijdagnacht.


  Tot slot, iedereen die bij ons wil werken, daarvan verwacht ik wel dat je een tracheacanule-zorg scholing hebt of deze wilt.

  Gabriel heeft verder géén beademing dus dat hoef je niet te beheersen.


  Wij wonen in Amstelveen, (nu nog) op de grens met Aalsmeer.


  Heb jij nog plek, stuur een leuk berichtje.


  Groetjes,

  Gabriel, mama & papa

  Amstelveen
 4. Passend hulp

  Ik heb ervaring in het bieden van persoonlijke verzorging en begeleiding. Ik heb gewerkt as PGB hulpverlener bij een dementerende dame en bij een gehandicapte jonge meid. Ik ben zeer geduldig, neem mijn werk serieus en heb veek liefde in mijn werk waarbij mijn client altijd op nummer 1 staat!
  Den Haag
 5. Huishoudelijke hulp gezocht

  Hallo,


  Hallo,


  Wij zoeken graag iemand in de omgeving van Raamsdonk die ons 4uur per week kan komen helpen met het huishouden, zoals schoonmaken, ramen lappen en strijken. Voor formele of informele zorg. Liefst op vrijdag en anders op donderdag. 

  www.minderkopzorgen.nl
  Raamsdonk
 6. Zorgverlener

  Goedendag!


  Bent u opzoek naar een zorgverlener, neem dan contact op.


  Diploma verzorgende IG 


  Mailen graag naar [email protected]


  Hopelijk kan ik wat voor u betekenen!

  Groningen
 7. Hypnotherapie en massage

  Heb je klachten op lichamelijk, psychisch of emotioneel vlak dan kan je die oplossen d.m.v. hypnotherapie.

  In een intakegesprek gaan we d.m.v. een gesprek kijken wat de klachten zijn en met behulp van hypnotherapie via het onderbewustzijn op zoek naar de oorzaak en die kunnen we dan op een snelle en effectieve manier oplossen.

  Ook kan je bij mij terecht voor een ontspannende massage. 
  Even de tijd vergeten en lekker genieten.


  www.dekrachtinjezelf.net
  alkmaar
 8. Helpende plus/ Verzorgende

  Hallo, Mijn naam is Amber en ben 26 jaar oud. Ondanks mijn leeftijd, ben ik een ervaren verzorgster. Ik heb jaren als Hulp in Huis gewerkt en ben nu werkzaam als begeleider op een woongroep voor gehandicapten. En ben in bezig met mijn diploma hierin. Dit betekend niet dat mijn bevoegdheid minder is. Maar dit kan ik natuurlijk maar op een manier laten zien en hoop ik dat snel bij u te kunnen doen, met liefde en plezier.
  Heel Nederland
 9. helpende 2

  Ik ben gabrielle Gediplomeerd helpende ! Bent u op zoek naar particulier of pgb hulp dan help ik u graag !! U kunt contact opnemen via de chat
  Borne
 10. Wij zijn een kleinschalig, lokale organisatie dat ambulante, Pgb (thuis)zorg- en begeleiding biedt!

  Hallo! Wij zijn moeder en dochter die een zorgorganisatie hebben opgericht. Wij willen heel graag kleinschalig blijven en in onze lokale omgeving werkzaam zijn. Op deze manier kunnen we persoonlijk en vertrouwd blijven en zijn we altijd in de buurt. Wij zijn gevestigd in Valkenburg aan de Geul en werken in de regio Zuid-Limburg (enkel Nederland). Afhankelijk van de zorgverlener die wij beschikbaar hebben, bieden wij begeleiding, verzorging, gezelschap en licht huishoudelijke hulp. Uiteraard zijn andere taken altijd bespreekbaar. Neem contact met mij op [email protected] Vestigingsplaats: Valkenburg Kvk nummer: 68111789 AGB-code: 41786507 Of neem gerust contact met ons op via de chat! Hopelijk tot snel! Groetjes, Carola en Dominique
  Valkenburg

Producten 1-10 van 36

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
WA button Klantenservice