Begeleiding volwassenen wlz

Producten 1-10 van 28

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Passend hulp

  Ik heb ervaring in het bieden van persoonlijke verzorging en begeleiding. Ik heb gewerkt as PGB hulpverlener bij een dementerende dame en bij een gehandicapte jonge meid. Ik ben zeer geduldig, neem mijn werk serieus en heb veek liefde in mijn werk waarbij mijn client altijd op nummer 1 staat!
  Den Haag
 2. Zorgverlener

  Goedendag!


  Bent u opzoek naar een zorgverlener, neem dan contact op.


  Diploma verzorgende IG 


  Mailen graag naar [email protected]


  Hopelijk kan ik wat voor u betekenen!

  Groningen
 3. Hypnotherapie en massage

  Heb je klachten op lichamelijk, psychisch of emotioneel vlak dan kan je die oplossen d.m.v. hypnotherapie.

  In een intakegesprek gaan we d.m.v. een gesprek kijken wat de klachten zijn en met behulp van hypnotherapie via het onderbewustzijn op zoek naar de oorzaak en die kunnen we dan op een snelle en effectieve manier oplossen.

  Ook kan je bij mij terecht voor een ontspannende massage. 
  Even de tijd vergeten en lekker genieten.


  www.dekrachtinjezelf.net
  alkmaar
 4. Helpende plus/ Verzorgende

  Hallo, Mijn naam is Amber en ben 26 jaar oud. Ondanks mijn leeftijd, ben ik een ervaren verzorgster. Ik heb jaren als Hulp in Huis gewerkt en ben nu werkzaam als begeleider op een woongroep voor gehandicapten. En ben in bezig met mijn diploma hierin. Dit betekend niet dat mijn bevoegdheid minder is. Maar dit kan ik natuurlijk maar op een manier laten zien en hoop ik dat snel bij u te kunnen doen, met liefde en plezier.
  Heel Nederland
 5. helpende 2

  Ik ben gabrielle Gediplomeerd helpende ! Bent u op zoek naar particulier of pgb hulp dan help ik u graag !! U kunt contact opnemen via de chat
  Borne
 6. Wij zijn een kleinschalig, lokale organisatie dat ambulante, Pgb (thuis)zorg- en begeleiding biedt!

  Hallo! Wij zijn moeder en dochter die een zorgorganisatie hebben opgericht. Wij willen heel graag kleinschalig blijven en in onze lokale omgeving werkzaam zijn. Op deze manier kunnen we persoonlijk en vertrouwd blijven en zijn we altijd in de buurt. Wij zijn gevestigd in Valkenburg aan de Geul en werken in de regio Zuid-Limburg (enkel Nederland). Afhankelijk van de zorgverlener die wij beschikbaar hebben, bieden wij begeleiding, verzorging, gezelschap en licht huishoudelijke hulp. Uiteraard zijn andere taken altijd bespreekbaar. Neem contact met mij op [email protected] Vestigingsplaats: Valkenburg Kvk nummer: 68111789 AGB-code: 41786507 Of neem gerust contact met ons op via de chat! Hopelijk tot snel! Groetjes, Carola en Dominique
  Valkenburg
 7. Ik kom u graag helpen, direct inzetbaar

  Hallo Lieve mensen, Maakt u graag een heerlijke wandeling door het bos of op het strand, of gaat u liever naar een museum toe? Ik kom u graag helpen en vergezellige. Ik ben in bezit van een rijbewijs en auto en eventueel een bus als dit nodig zal zijn voor vervoer. Stuurt u mij gerust een berichtje. Tot snel! Angel
  Zaandam
 8. OneWomanKitchen verse warme maaltijden en hapjes.

  Beste dames en heren,

  Sinds enige tijd bereid ik elke eerste maandag van de maand de buurtmaaltijd bij het wijkcentrum Alleman. Dit doe ik met zoveel plezier waardoor ik heb besloten nog meer mensen blij te maken met mijn lekkerere maaltijden. 

  Dit zou ik graag willen doen voor de mantelzorgers die soms overbelast zijn en tegen een kleine vergoeding warme maaltijden op kunnen halen zodat je bijvoorbeeld ouderen en hulpbehoevende kan voorzien van verse warme maaltijden zonder dat je daar zelf de gehele dag voor in de keuken hoeft te staan.

  Mijn gerechten zijn gevarieerd en kan ook eventueel speciaal gerichte voeding bereiden zoals bijvoorbeeld maaltijden zonder kruiden of zoutloos koken.


  Mocht u belangstelling hebben voor verse warme maaltijden neemt u gerust contact met mij op.


  Met vriendelijke groet,


  OneWomanKitchen.  Amstelveen
 9. Koken

  Beste dames en heren,

  Graag bied ik de mogelijkheid voor mantelzorgers die soms overbelast zijn of gewoon simpelweg niet dagelijks de gelegenheid hebben om verse warme maaltijden aan huis te bereiden om deze eventueel bij mij af te halen tegen een kleine vergoeding.

  Mocht u ge├»nteresseerd zijn neem dan gerust contact met mij op via de chat. 

  Met vriendelijke groet,

  OneWomanKitchen 

  Amstelveen
 10. Wij bieden alle vormen van thuiszorg aan: persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en huishoudelijke hulp

  Wij bieden alle vormen van thuiszorg aan:

  Persoonlijke verzorging

  Verpleging 

  Begeleiding 

  Huishoudelijke hulp 

  Een vaste ervaren zorgverlener(verzorgende/verpleegkundige), bevoegd, bekwaam en professioneel.

  Financiering vanuit het persoonsgebonden budget (PGB)

  Werkzaam in Den Haag en omstreken.

  's-Gravenhage

Producten 1-10 van 28

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
WA button Klantenservice