Huishoudelijk hulp wlz

Producten 1-10 van 20

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Hulp gezocht in Stiens

  Voor  een vast contract


  Wij hebben beiden een CVA gehad. Voor ons huishoudelijk werk en begeleiding zoeken we een lieve hulp die bekend is met CVA. Naast 2 tot 3 uur per dag HH werk is er tijd voor begeleiding dit zijn dan extra uren welke per keer kunnen verschillen. Begeleiding kan bestaan uit samen boodschappen. Naar de dokter c.q. ziekenhuis e.d. Minimaal dus 3 u/pd meer is mogelijk. Ook invallen wordt zeer gewaardeerd. 

  Dus maandag en woensdag tevens is er ruimte voor inval (momenteel) de vrijdag!


  Dus je gaat een contract aan met ons beiden gezien ons PGB budget.. HH staat gewoon vast maar de begeleiding kan of met mw. of de heer variëren per keer in overleg.

   

  Voor verdere invulling lijkt ons een gesprek de geschiktste manier. Ingang per direct.  

 2. Huishoudelijke hulp

  Ik heb een verstandelijke gehandicapten zoon in huis en zoek ik graag een schoonmaakster om alles in het huis grondig schoon te maken . 1keer tot 2 keer in de week voor 4 of 5 uurtjes . Tarief is tussen €15 en €20 .


  Met de vriendelijke groet,

  L Soekhlal 
  minderkopzorg.nl
  Rotterdam
 3. Passend hulp

  Ik heb ervaring in het bieden van persoonlijke verzorging en begeleiding. Ik heb gewerkt as PGB hulpverlener bij een dementerende dame en bij een gehandicapte jonge meid. Ik ben zeer geduldig, neem mijn werk serieus en heb veek liefde in mijn werk waarbij mijn client altijd op nummer 1 staat!
  Den Haag
 4. Huishoudelijke hulp gezocht

  Hallo,


  Hallo,


  Wij zoeken graag iemand in de omgeving van Raamsdonk die ons 4uur per week kan komen helpen met het huishouden, zoals schoonmaken, ramen lappen en strijken. Voor formele of informele zorg. Liefst op vrijdag en anders op donderdag. 

  www.minderkopzorgen.nl
  Raamsdonk
 5. Zorgverlener

  Goedendag!


  Bent u opzoek naar een zorgverlener, neem dan contact op.


  Diploma verzorgende IG 


  Mailen graag naar [email protected]


  Hopelijk kan ik wat voor u betekenen!

  Groningen
 6. Hulp nodig? Ik help u graag

  Huishoudelijk hulp, leuke dingen met elkaar doen, en elkaar beter leren kennen. Alles wat ik heb aangevinkt en kan in overleg nog meer voor u doen.
  Hoorn,
 7. Allroud thuiszorghulp voor al uw hulpvraag

  Wat doen we:

  Wij zijn een jong team van zorgprofessionals gespecialiseerd in de ouderenzorg. Wij houden ons bezig met het leveren van professionele Thuiszorg aan cliënten die vallen onder de Wet langdurige zorg (Wlz), 12- en 24-uurs verpleging en verzorging. Wij verlenen particulieren Thuiszorg aan particulieren en PGB-houders.

  Amsterdam
 8. Allround zorgorganisatie voor al uw hulpvraag

  Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp zijn de gebieden waarin Shanine ruim 20 jaar actief is in de branche Zorg & Welzijn. In die periode zag zij de kwaliteit van de zorg met de jaren achteruit gaan. Met name door de bezuinigingen in de zorg was er steeds minder tijd en aandacht voor de cliënten. Ook Shanine liep daar tegenaan tijdens haar functie als eerste verantwoordelijke verpleegkundige (EVV) in de ouderenzorg. Zo bedacht ze om haar thuiszorgorganisatie op te starten waarin de kwaliteit en kwantiteit moeten aansluiten bij de vraag van de cliënt. Onze slogan is dan ook “Samen voor Zorg”. Wat betekent dat wij samen met de cliënt zoeken naar alle mogelijkheden om de regie over eigen leven te behouden.

  Wat doen we:
  Wij zijn een jong team van zorgprofessionals gespecialiseerd in de ouderenzorg. Wij houden ons bezig met het leveren van professionele Thuiszorg aan cliënten die vallen onder de Wet langdurige zorg (Wlz), 12- en 24-uurs verpleging en verzorging. Wij verlenen particulieren Thuiszorg aan particulieren en PGB-houder

  Amsterdam
 9. Ervaren BIG geregistreerde verpleegkundige heeft tijd, om in overleg, wat (verpleegkundige gerelateerde) werkzaamheden te verrichten.

  Ervaren BIG geregistreerde verpleegkundige heeft wat tijd over, om in overleg:


  - verpleegkundige handelingen te verrichten

  - terminale zorg, ook waakdiensten.

  - het (tijdelijk) ontzien van mantelzorgers zodat zij een dag/avond iets anders kunnen doen

  - licht huishoudelijke werkzaamheden

  - allerlei zorgtaken.


  Als ik iets kan betekenen, hoor ik graag van u.

  Omdat ik ook nog werk graag in overleg.


  Misschien tot snel.

  Jolanda

  Beverwijk
 10. aanvullende mantelzorg

  ik ben gespecialiseerd nagelstyliste en thuiskapper (watergolven, opkammen of het haar föhnen)

  Daarnaast kan ik u ook helpen met de administratie.

  Enschede

Producten 1-10 van 20

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
WA button Klantenservice