Op voorraad
SKU
1548330723
€ 0,00

Betrouwbare, 39 jarige vrouw uit Huizen beschikbaar voor u

€ 15,00 / per uur

Wanneer u in Huizen woont en overdag hulp nodig hebt, ben ik voor u beschikbaar.

Ik help u graag met datgene wat u nodig heeft. Ik heb ervaring met de begeleiding van mensen in hun eigen woonomgeving. Ik heb dat jaren gedaan voor mensen die moeite hadden op psycho-sociaal gebied, zoals een depressie of angsstoornis. Maar ook bij ouderen die hulp nodig hadden bij hun persoonlijke verzorging of het schoonhouden van hun leefomgeving hielp ik graag. Voor verschillende mensen ben ik een hulp geweest bij het ordenen van de administratie.

Tuinieren is voor mij ontspanning dus tuinwerkzaamheden doen voor u zou voor mij een plezier zijn. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in de maatschappelijke ontwikkelingen en denk ik graag na over geloofs- en zingevingsthema's, bijvoorbeeld door een opleiding Theologie te volgen. Ik bied naast mantelzorg ook begeleiding aan mensen op het gebied van zingevingsvragen, vanuit een christelijke geloofsovertuiging.

Ik vind het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij de hulp die u ontvangt. Vriendelijkheid en echte aandacht voor uw behoeften is voor mij dan ook erg belangrijk. Als ik ben geweest hoop ik dat u kunt zeggen: "Dat was fijn!" Ik doe wat er moet gebeuren maar wil dat ook in een prettige sfeer doen.

Omdat ik ook de volle aandacht voor mijn gezin wil hebben, ben ik alleen op schooldagen tussen 08.30 en 14.00 uur beschikbaar.

Hartelijke groet, Marije Bijl - van den Bos

Je kunt alleen contact opnemen als je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

U bent vergeten om in te loggen. Klik hier om in te loggen.

WA button Klantenservice