Begeleiding thuis wmo

Producten 1-10 van 31

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Passend hulp

  Ik heb ervaring in het bieden van persoonlijke verzorging en begeleiding. Ik heb gewerkt as PGB hulpverlener bij een dementerende dame en bij een gehandicapte jonge meid. Ik ben zeer geduldig, neem mijn werk serieus en heb veek liefde in mijn werk waarbij mijn client altijd op nummer 1 staat!
  Den Haag
 2. inwonenden en dierenliefhebbende vakantie oppas gezocht bij psychiatrisch patient

  Op een landelijke locatie in het hart van het dorp met uitzicht op weilanden ligt onze geheel gerenoveerde vrijstaande voormalige “oude pastorie” met een ruime zonnige tuin.

  Ons huis is een kijkhuis wat prima past voor een huis dat stamt uit 1845, je komt er vele verzamelingen tegen en verwacht daarom geen strakke inrichting maar hier of daar een stofnestje. Een heerlijk leefbaar huis met veel ruimte voor ieders hobby, bijna iedereen voelt zich meteen thuis omdat er een ongedwongen sfeer hangt.

  Mogelijkheid om thuis te werken als dat van toepassing is met vanzelfsprekend sterk WIFI netwerk. En voor de ontspan momenten Netflix voor de favoriete series.

  Ook de tuin is een afspiegeling van het huis. Een gecontroleerde wilde tuin kenmerkt met veel wilde bloemen en in een natuurlijke groei, een natuurlijke wilde tuin biedt tevens voor vogels en vlinders veel ruimte. Tijdens de oppas geen onderhoud nodig. Alleen er heerlijk van genieten.

  1 Fiets aanwezig met vlakbij een schitterend natuurgebied met allerlei fietsroutes naar kleine dorpjes in de buurt. Winkelcentrum met diverse supermarkten op 10 minuten fiets afstand

  Wij vragen zorg voor onze 3 oudere hondjes, 3 katten, 2 papegaaien en het kleinvee (geit, schaap, konijnen en kippen) en buiten volière. Hokken en stal hoeven tijdens de oppas niet verschoond te worden, wel de kattenbakken.

  Katten en buitendieren zorgen voor zichzelf als ze voorzien worden van eten.

  De hondjes gaan in de ochtend maximaal 20 minuten uit, daarna in de loop van de dag 2 korte wandelingen van 10 minuten en onder toezicht mogen ze rondlopen in de tuin. De hondjes kunnen 3-4 uur alleen zijn. Verder gaan 2 hondjes mee naar bed en slapen aan het voeteind
  Omdat er een aantal oude hondjes met specifieke ouderdomsverschijnselen zijn, gaan ze ook wel eens op (of naast ..) plasmatten.
  De papegaaien hebben twee momenten per dag dat ze aandacht willen .

  De ochtend voerronde voor de buitendieren duurt -ruim genomen een ingewerkt- ongeveer 25 minuten en de avond voerronde 15 minuten.

  Wij hebben een winkeltje langs de weg - voor het goede doel- dat af en toe bijgevuld dient te worden.

  Wat wij zoeken is een oppas die 2 tot 3 keer per jaar een lang weekend tot maximaal twee weken inzetbaar is in onderling overleg.
  Alles natuurlijk tegen een nader overeengekomen dag vergoeding


  1451 md
 3. Zorgverlener

  Goedendag!


  Bent u opzoek naar een zorgverlener, neem dan contact op.


  Diploma verzorgende IG 


  Mailen graag naar [email protected]


  Hopelijk kan ik wat voor u betekenen!

  Groningen
 4. Helpende plus/ Verzorgende

  Hallo, Mijn naam is Amber en ben 26 jaar oud. Ondanks mijn leeftijd, ben ik een ervaren verzorgster. Ik heb jaren als Hulp in Huis gewerkt en ben nu werkzaam als begeleider op een woongroep voor gehandicapten. En ben in bezig met mijn diploma hierin. Dit betekend niet dat mijn bevoegdheid minder is. Maar dit kan ik natuurlijk maar op een manier laten zien en hoop ik dat snel bij u te kunnen doen, met liefde en plezier.
  Heel Nederland
 5. helpende 2

  Ik ben gabrielle Gediplomeerd helpende ! Bent u op zoek naar particulier of pgb hulp dan help ik u graag !! U kunt contact opnemen via de chat
  Borne
 6. Wij zijn een kleinschalig, lokale organisatie dat ambulante, Pgb (thuis)zorg- en begeleiding biedt!

  Hallo! Wij zijn moeder en dochter die een zorgorganisatie hebben opgericht. Wij willen heel graag kleinschalig blijven en in onze lokale omgeving werkzaam zijn. Op deze manier kunnen we persoonlijk en vertrouwd blijven en zijn we altijd in de buurt. Wij zijn gevestigd in Valkenburg aan de Geul en werken in de regio Zuid-Limburg (enkel Nederland). Afhankelijk van de zorgverlener die wij beschikbaar hebben, bieden wij begeleiding, verzorging, gezelschap en licht huishoudelijke hulp. Uiteraard zijn andere taken altijd bespreekbaar. Neem contact met mij op [email protected] Vestigingsplaats: Valkenburg Kvk nummer: 68111789 AGB-code: 41786507 Of neem gerust contact met ons op via de chat! Hopelijk tot snel! Groetjes, Carola en Dominique
  Valkenburg
 7. Ik kom u graag helpen, direct inzetbaar

  Hallo Lieve mensen, Maakt u graag een heerlijke wandeling door het bos of op het strand, of gaat u liever naar een museum toe? Ik kom u graag helpen en vergezellige. Ik ben in bezit van een rijbewijs en auto en eventueel een bus als dit nodig zal zijn voor vervoer. Stuurt u mij gerust een berichtje. Tot snel! Angel
  Zaandam
 8. OneWomanKitchen verse warme maaltijden en hapjes.

  Beste dames en heren,

  Sinds enige tijd bereid ik elke eerste maandag van de maand de buurtmaaltijd bij het wijkcentrum Alleman. Dit doe ik met zoveel plezier waardoor ik heb besloten nog meer mensen blij te maken met mijn lekkerere maaltijden. 

  Dit zou ik graag willen doen voor de mantelzorgers die soms overbelast zijn en tegen een kleine vergoeding warme maaltijden op kunnen halen zodat je bijvoorbeeld ouderen en hulpbehoevende kan voorzien van verse warme maaltijden zonder dat je daar zelf de gehele dag voor in de keuken hoeft te staan.

  Mijn gerechten zijn gevarieerd en kan ook eventueel speciaal gerichte voeding bereiden zoals bijvoorbeeld maaltijden zonder kruiden of zoutloos koken.


  Mocht u belangstelling hebben voor verse warme maaltijden neemt u gerust contact met mij op.


  Met vriendelijke groet,


  OneWomanKitchen.  Amstelveen
 9. Koken

  Beste dames en heren,

  Graag bied ik de mogelijkheid voor mantelzorgers die soms overbelast zijn of gewoon simpelweg niet dagelijks de gelegenheid hebben om verse warme maaltijden aan huis te bereiden om deze eventueel bij mij af te halen tegen een kleine vergoeding.

  Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan gerust contact met mij op via de chat. 

  Met vriendelijke groet,

  OneWomanKitchen 

  Amstelveen
 10. Wij bieden alle vormen van thuiszorg aan: persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en huishoudelijke hulp

  Wij bieden alle vormen van thuiszorg aan:

  Persoonlijke verzorging

  Verpleging 

  Begeleiding 

  Huishoudelijke hulp 

  Een vaste ervaren zorgverlener(verzorgende/verpleegkundige), bevoegd, bekwaam en professioneel.

  Financiering vanuit het persoonsgebonden budget (PGB)

  Werkzaam in Den Haag en omstreken.

  's-Gravenhage

Producten 1-10 van 31

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
WA button Klantenservice