Niet op voorraad
SKU
1653845410
€ 0,00

inwonenden en dierenliefhebbende vakantie oppas gezocht bij psychiatrisch patient

Wanneer heb ik zorg nodig?

Op een landelijke locatie in het hart van het dorp met uitzicht op weilanden ligt onze geheel gerenoveerde vrijstaande voormalige “oude pastorie” met een ruime zonnige tuin.

Ons huis is een kijkhuis wat prima past voor een huis dat stamt uit 1845, je komt er vele verzamelingen tegen en verwacht daarom geen strakke inrichting maar hier of daar een stofnestje. Een heerlijk leefbaar huis met veel ruimte voor ieders hobby, bijna iedereen voelt zich meteen thuis omdat er een ongedwongen sfeer hangt.

Mogelijkheid om thuis te werken als dat van toepassing is met vanzelfsprekend sterk WIFI netwerk. En voor de ontspan momenten Netflix voor de favoriete series.

Ook de tuin is een afspiegeling van het huis. Een gecontroleerde wilde tuin kenmerkt met veel wilde bloemen en in een natuurlijke groei, een natuurlijke wilde tuin biedt tevens voor vogels en vlinders veel ruimte. Tijdens de oppas geen onderhoud nodig. Alleen er heerlijk van genieten.

1 Fiets aanwezig met vlakbij een schitterend natuurgebied met allerlei fietsroutes naar kleine dorpjes in de buurt. Winkelcentrum met diverse supermarkten op 10 minuten fiets afstand

Wij vragen zorg voor onze 3 oudere hondjes, 3 katten, 2 papegaaien en het kleinvee (geit, schaap, konijnen en kippen) en buiten volière. Hokken en stal hoeven tijdens de oppas niet verschoond te worden, wel de kattenbakken.

Katten en buitendieren zorgen voor zichzelf als ze voorzien worden van eten.

De hondjes gaan in de ochtend maximaal 20 minuten uit, daarna in de loop van de dag 2 korte wandelingen van 10 minuten en onder toezicht mogen ze rondlopen in de tuin. De hondjes kunnen 3-4 uur alleen zijn. Verder gaan 2 hondjes mee naar bed en slapen aan het voeteind
Omdat er een aantal oude hondjes met specifieke ouderdomsverschijnselen zijn, gaan ze ook wel eens op (of naast ..) plasmatten.
De papegaaien hebben twee momenten per dag dat ze aandacht willen .

De ochtend voerronde voor de buitendieren duurt -ruim genomen een ingewerkt- ongeveer 25 minuten en de avond voerronde 15 minuten.

Wij hebben een winkeltje langs de weg - voor het goede doel- dat af en toe bijgevuld dient te worden.

Wat wij zoeken is een oppas die 2 tot 3 keer per jaar een lang weekend tot maximaal twee weken inzetbaar is in onderling overleg.
Alles natuurlijk tegen een nader overeengekomen dag vergoeding


Je kunt alleen contact opnemen als je bent ingelogd. Klik hier om in te loggen.

U bent vergeten om in te loggen. Klik hier om in te loggen.

WA button Klantenservice