Zorg

Producten 1-10 van 35

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Zorg aan huis

  Ik bied zorg aan huis voor zowel kinderen als volwassenen. 
  www.minderkopzorgen.nl
 2. Helpende plus/ Verzorgende

  Hallo, Mijn naam is Amber en ben 26 jaar oud. Ondanks mijn leeftijd, ben ik een ervaren verzorgster. Ik heb jaren als Hulp in Huis gewerkt en ben nu werkzaam als begeleider op een woongroep voor gehandicapten. En ben in bezig met mijn diploma hierin. Dit betekend niet dat mijn bevoegdheid minder is. Maar dit kan ik natuurlijk maar op een manier laten zien en hoop ik dat snel bij u te kunnen doen, met liefde en plezier.
  Heel Nederland
 3. helpende 2

  Ik ben gabrielle Gediplomeerd helpende ! Bent u op zoek naar particulier of pgb hulp dan help ik u graag !! U kunt contact opnemen via de chat
  Borne
 4. Wij zijn een kleinschalig, lokale organisatie dat ambulante, Pgb (thuis)zorg- en begeleiding biedt!

  Hallo! Wij zijn moeder en dochter die een zorgorganisatie hebben opgericht. Wij willen heel graag kleinschalig blijven en in onze lokale omgeving werkzaam zijn. Op deze manier kunnen we persoonlijk en vertrouwd blijven en zijn we altijd in de buurt. Wij zijn gevestigd in Valkenburg aan de Geul en werken in de regio Zuid-Limburg (enkel Nederland). Afhankelijk van de zorgverlener die wij beschikbaar hebben, bieden wij begeleiding, verzorging, gezelschap en licht huishoudelijke hulp. Uiteraard zijn andere taken altijd bespreekbaar. Neem contact met mij op [email protected] Vestigingsplaats: Valkenburg Kvk nummer: 68111789 AGB-code: 41786507 Of neem gerust contact met ons op via de chat! Hopelijk tot snel! Groetjes, Carola en Dominique
  Valkenburg
 5. super gezellige te gekke verzorgende zoekt U voor begeleiding individueel enz

  Ik heb naast mijn vaste baan als verzorgende niv 2 in de thuiszorg, nog 2 dagen per week over die ik graag op een leuke manier wil besteden aan mensen die daar behoefte aan hebben! In de vorm van individuele begeleiding dat kan zijn - samen naar het strand,het zand aan je voeten voelen,en natuurlijk met goed weer met je voeten in de zee,er zijn speciale rolstoelen te leen op het strand,daarna natuurlijk een drankje doen en een patatje of visje eten. -begeleiding naar het ziekenhuis/of iemand bezoeken enz -dierentuin -shoppen -familiebezoek -zwemmen -huis opruimen -of gewoon zomaar lekker kletsen met een bak koffie,glas cola mag ook natuurlijk! -Ik ben spontaan,lief eerlijk,en heeeel veeel ervaring met diverse doelgroepen,ik flinke dosis humor,ik heb engelen geduld,opgeven komt niet in mijn woordenboek voor. Ik heb 4 kinderen waaronder 1 zoon met MS (vanaf zijn 17de) ik heb een dochter van 23 en twee heerlijke nakomers van 10 en 12 Meer weten..... stuur maar een bericht!
  Vlaardingen
 6. Ik kom u graag helpen, direct inzetbaar

  Hallo Lieve mensen, Maakt u graag een heerlijke wandeling door het bos of op het strand, of gaat u liever naar een museum toe? Ik kom u graag helpen en vergezellige. Ik ben in bezit van een rijbewijs en auto en eventueel een bus als dit nodig zal zijn voor vervoer. Stuurt u mij gerust een berichtje. Tot snel! Angel
  Zaandam
 7. Koken

  Beste dames en heren,

  Graag bied ik de mogelijkheid voor mantelzorgers die soms overbelast zijn of gewoon simpelweg niet dagelijks de gelegenheid hebben om verse warme maaltijden aan huis te bereiden om deze eventueel bij mij af te halen tegen een kleine vergoeding.

  Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan gerust contact met mij op via de chat. 

  Met vriendelijke groet,

  OneWomanKitchen 

  Amstelveen
 8. Wij bieden alle vormen van thuiszorg aan: persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en huishoudelijke hulp

  Wij bieden alle vormen van thuiszorg aan:

  Persoonlijke verzorging

  Verpleging 

  Begeleiding 

  Huishoudelijke hulp 

  Een vaste ervaren zorgverlener(verzorgende/verpleegkundige), bevoegd, bekwaam en professioneel.

  Financiering vanuit het persoonsgebonden budget (PGB)

  Werkzaam in Den Haag en omstreken.

  's-Gravenhage
 9. Voor al uw zorg !

  Heeft u moeite met het regelen en uitvoeren van uw dagelijkse taken? Of met het plannen van uw dagindeling? Wij staan naast u met persoonlijke zorg en ondersteuning. Op elk moment van de dag, volledig naar úw wensen en behoeften. We zorgen er voor dat u kunt blijven doen wat voor u gewoon is op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Neem contact op via de chat voor meer informatie..  Wat valt er onder begeleiding? 

  Als u hulp nodig hebt bij algemene dagelijkse werkzaamheden, zou u in aanmerking kunnen komen voor begeleiding. Bij begeleiding gaat het niet om het overnemen van taken, maar hulp bij bepaalde taken. Deze hulp kan bestaan uit een aansporing om te gaan douchen of het plannen van dagelijkse activiteiten. Ook kunt u individuele begeleiding aanvragen voor het onderhouden van sociale contacten, hulp bij het regelen van uw financiën en bij het voortbewegen in en buiten uw huis. 

  Halsteren
 10. Hulp

  Ik bied hulp aan iemand die hulp zoekt voor klusjes in en rond huis

  Ik ben in het bezit van een auto.

  Hulshorst

Producten 1-10 van 35

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
WA button Klantenservice